Fenerbahçe'nin potadaki konuğu Kızılyıldız


Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines Euroleague Top 16 turu 9. maçında Kızılyıldız'ı konuk ediyor.

4 Mart Cuma günü 20:30'da Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanacak mücadele NTV Spor ve Lig TV3 kanallarından naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe, Turkish Airlines Euroleague Top 16 Turu ikinci yarısının ilk maçında Panathinaikos'a konuk oldu. Olympic Sports Center Athens'de oynanan karşılaşma 76-71 sarı lacivertlilerin mağlubiyetiyle sonuçlandı. Bu sonuçla Fenerbahçe TOP 16 Turu'ndaki ilk yenilgisini aldı. Fenerbahçe, Euroleague'de oynadığı son 16 iç saha maçını kazandı.

Sarı lacivertlilerde tedavi süreçleri devam eden Pero Antic ve Kostas Sloukas bu mücadelede forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'nin bu sezon dördüncü kez bir resmi maçta karşılaşacağı Kızılyıldız'ın kadrosunda Marko Simonovic, Branko Lazic, Stefan Jovic, Quincy Miller, Maik Zirbes ve Vladimir Stimac dikkat çekiyor. Rakibin antrenörlüğünü ise Dejan Radonjic yapıyor.

Kızılyıldız, Top 16 öncesinde Marcus Williams ve Ryan Thompson'ı gönderirken, bu oyuncuların yerlerine Tarence Kinsey ve Vasilije Micic'i kadrosuna dahil etti.

Rakip, Euroleague Top 16 turunda oynadığı sekiz maçta beş galibiyet elde etmiş durumda. Kızılyıldız, bu sezon kendi sahasında oynadığı 10 maçta sekiz galibiyet elde etti ve iki yenilgisini de Fenerbahçe karşısında aldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe'nin potadaki konuğu Kızılyıldız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER