Fettah Can, Bursalı basketseverleri coşturacak


Ünlü Sanatçı Fettah Can, 14 Kasım Cumartesi günü Bursaspor basketbol takımının TB2L 3.haftasında İzmir Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maç öncesinde taraftarları coşturacak.

Potanın Timsahları, TB2L 3.haftasında İzmir Büyükşehir Belediyespor ile 14 Kasım 2015 Cumartesi günü saat:18:00'da Tofaş Nilüfer Spor Salonu'nda karşı karşıya geliyor.

Maç öncesinde Nilüfer Belediyesi'nin sponsorluğunda bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek. Potanın Timsahları'nın en özel destekleyicisi "Timsah Bando" Cumartesi günü saat:12:00'da Cumhuriyet Caddesi'nde özel bir yürüyüş gerçekleştirerek. Saat:12.45'de Zafer Plaza önünde sona erecek olan yürüyüşün ardından Timsah Bando, etkinliğine Nilüfer'de devam edecek. Saat 15.00'da Podyum Park ve ardından Tofaş Spor Salonu çevresinde en güzel melodilerini taraftarlarımız için çalacak.

ÖZEL KONUK FETTAH CAN

15.30'dan itibaren seyircilerin alınacağı salonda Bursalı ünlü sanatçı Fettah Can, Bursaspor için yapmış olduğu 50.Yıl Marşı ile birlikte sevilen şarkılarını Saat 16.30'dan itibaren taraftarla birlikte seslendirecek. Geçen hafta Ankara'dan mağlubiyetle dönen Potanın Timsahları saat 18.00'de İzmir Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek.

Büyük bir heyecanın yaşanacağı basketbol müsabakasının devre arasında ise Türkiye'nin en iyi basketbol akrobasi gösterilerine imza atan Action Team sahadaki yerini alacak. Basketbol takımımızın dansçı kızları "Timsah'ın İncileri" maçın mola ve periyot aralarında yapacakları gösteriler ile salona renk katacaklar.
CİHAN
<< Önceki Haber Fettah Can, Bursalı basketseverleri coşturacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER