Feyzioğlu: PKK'ya sorumluluk yüklemeyenler ülkeyi iç savaşa sürüklüyor


Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde polis merkezine yapılan saldırı ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Feyzioğlu, PKK'ya terör örgütü demeden, PKK'ya tek cümle sorumluluk yüklemeden 'barış istiyoruz' diyenlerin bilerek veya bilmeyerek ülkeyi iç savaşa sürüklediğini söyledi.

Feyzioğlu sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Feyzioğlu'nun yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı: Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde polis merkezine hain saldırı. Bombalı saldırıda şehit edilen polislerimize, o sırada sırf civarda bulunduğu için terör örgütünün öldürmekten geri durmadığı sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyorum.

PKK'ya terör örgütü demeden, PKK'ya tek cümle sorumluluk yüklemeden 'barış istiyoruz' diyenler, aslında barışa değil iç savaşa sürüklüyor bu ülkeyi. Bilerek ya da bilmeyerek. Terörle mücadele edilecek. Sonuna kadar edilecek. Biz de sonuna kadar bu mücadeleyi destekleyecek, içinde yer alacağız.

Elbette akıllı ve kararlı, elbette halkı kucaklayarak, elbette hukuk kuralları içinde, elbette devletin meşruiyetini zedelemeden."
CİHAN
<< Önceki Haber Feyzioğlu: PKK'ya sorumluluk yüklemeyenler ülkeyi iç... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER