FIAT Türkiye Kupası'nda finalistler basın toplantısında buluşuyor


Bursa'da TOFAŞ Spor Salonu'nda organize edilen FIAT Türkiye Kupası'nda finalistler basın toplantısında buluşuyor.

FIAT Türkiye Kupası final basın toplantısı 20 Şubat Cumartesi günü saat 12.00'de düzenlenecek. FIAT'ın sponsorluğunda Bursa'da gerçekleştirilen ve 31'incisi düzenlenen Erkekler Türkiye Kupası, 21 Şubat tarihinde TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanacak final maçı sonunda sahibini bulacak.

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 15 haftalık ilk devresi sonunda, lig sıralamasının ilk 8 basamağında yer alma başarısı gösteren Anadolu Efes, Banvit, Darüşşafaka Doğuş, Demir İnşaat Büyükçekmece, Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank, Pınar Karşıyaka ve Trabzonspor Medical Park'ın en iyi olma mücadelesi verdiği FIAT Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselen Banvit, Darüşşafaka Doğuş, Fenerbahçe ve Pınar Karşıyaka takımları arasında oynanan yarı final mücadeleleri sonunda Fenerbahçe ve finalde yer almaya hak kazandı.

Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Hidayet Türkoğlu, BSL Direktörü Samer Şenbayrak, FIAT İş Birimi Direktörü Altan Aytaç ve FIAT Türkiye Kupası Finali'nde boy gösterecek Fenerbahçe'den Zeliko Obradovic ve Melih Mahmutoğlu, Darüşşafaka Doğuş'dan da Oktay Mahmuti ve Ender Arslan'ın yer alacağı basın toplantısı 12.00'de TRT Spor ve TBF TV'den canlı yayınla TOFAŞ Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.
CİHAN
<< Önceki Haber FIAT Türkiye Kupası'nda finalistler basın toplantısında... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER