"Final maçının bayram havasında geçmesini diliyorum"


GAZİANTEP (CİHAN)- Royal Halı Türkiye Kupası'nda Darüşşafaka Doğuş'u yenerek adını finale yazdıran Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, Fenerbahçe Ülker ile oynayacakları final maçının tüm basketbolseverler için bayram havasında geçmesini istedi.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Dusan Ivkovic, ilk yarıda çok hata yaptıklarını ve rakiplerinin 45 sayı bulduğunu dile getirdi. İkinci yarıda ise detayları yerine getirdiklerini anlatan Ivkovic, "Bu karşılaşmada iki oyun kurucumuz da iyi bir oyun sergiledi. Thomas Heurtel, 3 sayıda kalmasına karşın 7 asist yaptı ve oyunun da kontrolünü bizde tuttu. Fenerbahçe Ülker ile oynayacağımız final maçının tüm basketbol severler için bayram havasında geçmesini diliyorum." dedi.

Önemli bir karşılaşma oynadıklarını ifade eden Anadolu Efes oyuncusu Birkan Batuk, "Kazandığımız için mutluyuz. Geçen sene finalde kaybetmiştik. İnşallah bu sefer kazanacağız. Pazar günü bizi güzel bir maç bekliyor." diye konuştu.

OKTAY MAHMUTİ: İYİ BİR TAKIMA KARŞI YENİLDİK

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti, maç sonu yaptığı açıklamalarda Anadolu Efes'i tebrik ederek, rakibin sertliğine istedikleri şekilde cevap veremediklerini kaydetti. İyi bir takıma karşı kaybettiklerini söyleyen Mahmuti, "Sonuçta daha iyi oynamamız gerektiğine inanıyorum. Taşların yerine oturması lazım. Jordan Farmar'ın takıma yeni katılması, katkısı, adaptasyonu ve rol paylaşımının daha net olması gerekiyor. Anadolu Efes karşısında bunu yansıtamadık." şeklinde konuştu.

Mücadelenin çok sert ve zor olduğuna dikkat çeken Darüşşafaka Doğuş oyuncusu John Shurna ise, "İlk yarıda takımlar birbirine yakın bir oyun sergiledi. İkinci yarıda ise rakibimiz dış atışlarda daha iyi bir yüzde yakaladı. Biz bu atışlara karşılık veremedik. Anadolu Efes çok güçlü bir takım. Şimdi lige geri döneceğiz ve oradaki maçlarımızı düşüneceğiz." ifadelerine yer verdi.

CİHAN
<< Önceki Haber "Final maçının bayram havasında geçmesini diliyorum" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER