Frank de Boer: Bir sonraki maçı kesinlikle kazanmamız gerekiyor


UEFA Avrupa Ligi A Grubu 3. haftasında Fenerbahçe'ye 1 - 0 mağlup olan Ajax'ta teknik direktör Frank de Boer, iki hafta sonra sarı lacivertlilerle yapacakları ikinci maçı kesinlikle kazanmaları gerektiğini söyledi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Frank de Boer, maça heyecanlı başladıklarını belirterek, "Kötü bir başlangıç yaptık. İlk 20 dakika çok şanssızdık. Yanlış kararlar aldık. İkinci yarı da aynı başladı. Fenerbahçeli futbolular çok agresif oynadılar, kaliteleri yüksek. Kornerden gol yedik. Korner miydi değil miydi? Bu kornerin Fenerbahçe'nin şansı olduğunu düşünüyorum. Bir sonraki maçı düşünüyoruz artık, kesinlikle kazanmamız gerekiyor." şeklinde konuştu.

Hollanda'nın efsane futbol adamı Johan Cruyff'un kanser olmasıyla ilgili bir soruya cevap veren Frank de Boer, şöyle konuştu: "Sizlerden duydum. Çok üzüldüm. Futbolcularıma söylemedim ama onlara mesaj olarak gelmiş. Onlar da çok üzüldü."

FRANK DE BOER'DEN DERBİ YORUMU

Hafta sonu Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yapılacak derbi hakkında da konuşan Frank de Boer, sarı kırmızılıların Kadıköy'e özgüvenle geleceğini kaydederek, şansların yüzde 50 yüzde 50 olduğunu söyledi.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki şansları hakkında da Frank de Boer, "İki hafta sonra yenmemiz gerekiyor. Kolay olduğunu düşünmüyorum. Galibiyet almak için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Frank de Boer: Bir sonraki maçı kesinlikle kazanmamız... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER