Fuat Avni'den medyaya operasyon iddiası

Twitter fenomeni Fuat Avni, 1 Kasım'da yapılacak erken seçim öncesi muhalif medyaya el konulacağını iddia etti.

Fuat Avni'den medyaya operasyon iddiası

Fuat Avni'nin attığı tweetlere göre hedefte Samanyolu Yayın Grubu, İpek Grubu, Sözcü ve Taraf Gazetesi ile Doğan Medya Grubu var.

7 Haziran seçimlerinin ardından koalisyon hükümetinin kurulamaması sonucu Türkiye 1 Kasım'da erken seçime gidiyor. Seçimin hemen ardından bitirilen Çözüm Süreci ve art arda gelen şehit haberleri ülke gündemini uzun süredir meşgul ediyor. Ülke bu yoğun gündemle seçime giderken Fuat Avni'den çok konuşulacak iddialar geldi. Şehit cenazelerinin ve terörün sorumlusunun iktidar partisi olduğunu iddia eden Fuat Avni, Yarbay Mehmet Alkan'ın gündeme oturan feryadının planları bozduğunu yazdı.

Erken seçim öncesi muhalif medyaya el konulacağını iddia eden Fuat Avni, kapalı kapılar ardında muhalif medyanın nasıl susturulabileceğine dair toplantılar yapıldığını, Her şeyi göze alarak, seçim arafesinde muhalif medyaya el konulması kararının alındığını iddia etti. Aşamalı olarak muhalif medyaya operasyon yapılacağını söyleyen Twitter fenomenine göre Twitter'da yüksek takipçisi olan muhalif isimlerin de gözaltına alınmasının gündemde olduğunu savundu.

Fuat Avni'ye göre Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar da casusluktan tutuklanacak

<< Önceki Haber Fuat Avni'den medyaya operasyon iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER