Galatasaray, Kazakistan'a gitti


Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Kazakistan temsilcisi Astana ile oynayacağı karşılaşma için Kazakistan'a gitti.

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, ikinci maçında Kazakistan temsilcisi Astana ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Kazakistan temsilcisi Astana ile 30 Eylül Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacak. Galatasaray, Kazakistan'a gitmek için saat 09.00 civarında Atatürk Havalimanı'na geldi. Dış hatlarda güvenlik noktasından geçen futbolcular, pasaport işlemlerinin ardından saat 10.00'da havalanacak özel uçağa gitti.

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda mücadele eden Galatasaray, evinde oynadığı ve 2-0 kaybettiği Atlecio Madrid maçının ardından konuk olacağı Kazakistan temsilcisi Astana maçı için çalışmalarını bugün yerel saatle 20.30'da (TSİ 17.30) Astana Arena'da yapacağı antrenman ile sürdürecek.

Galatasaray, 29 Eylül Salı günü yapacağı son antrenmanla Astana maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Antrenman yerel saatle 17.45'te (TSİ 14.45) maçın oynanacağı Astana Arena'da gerçekleşecek. Antrenman öncesinde Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve bir oyuncu Saryaka Cyling Center'da saat 18.30'da (TSİ 15.30) bir basın toplantısı yapacak.

Deplasmanda oynanacak mücadele 30 Eylül 2015 Çarşamba günü saat 18.00'de başlayacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray, Kazakistan'a gitti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER