Galatasaray yarın Trabzonspor'u ağırlayacak


Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 22'inci haftasında yarın önemli bir karşılaşma oynanacak.

Bu sezon istediği sonuçları alamayan Galatasaray ve Trabzonspor yarın saat 19.00'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelecek. İkinci yarının ilk derbi maçı olacak olan karşılaşmada hakem Deniz Ateş Bitnel düdük çalacak.

Galatasaray ile Trabzonspor, bugüne kadar lig tarihinde 85 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 38'inde Galatasaray sahadan galip ayrılırken Trabzonspor rakibine 26 kez üstünlük sağladı. İki takım arasındaki 21 mücadeleden de galip ayrılan taraf olmadı.

İki takım arasındaki maçlarda Galatasaray 111 kez rakip fileleri havalandırırken Trabzonspor bu gollere 92 kez cevap verdi.

Sarı kırmızılı takım adına Karadeniz temsilcisinin kalesine en fazla golü fileleri 9 kez sarsan Tanju Çolak elde ederken, bordo mavililerin en skorer ismi ise 10 golle halen bordo mavili takımı çalıştıran Hami Mandıralı oldu.

Galatasaray Süper Lig'de bugüne kadar oynadığı 21 maçta 9 galibiyet 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 34 puanla 6. sırada yer alıyor.

Bir maçı eksik Trabzonspor ise oynadığı 20 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik, 9 mağlubiyet ve 27 puanla sekizinci sırada yer alıyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray yarın Trabzonspor'u ağırlayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER