Gazi İlkokulu'nda 8 ayda 5 müdür değişti

Gazi İlkokulu'nda 8 ayda 5 müdür değişti

Niğde Gazi İlk ve Ortaokulu'nda son 8 ayda 5 kez müdür değişti. Okulda yaşanan idari karmaşadan rahatsız olan öğrenciler ve veliler bu duruma tepki gösteriyor.

Gazi İlkokulu ve Ortaokulu'ndaki ilk idareci değişikliğini 2014 yılı Eylül ayında yaşandı. Okul Müdürü Mehmet Alkan, 4 yılını dolduran tüm idareciler gibi görevden alındı, yerine Ulukışla'dan Aslan İsmail Yürük getirildi. Yeni eğitim öğretim yılına Yürük ile başlayan okulda 2 ay sonra yeniden müdür değişikliğine gidildi. Aslan İsmail Yürük, 5 Kasım 2014'te Ulukışla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanırken yerine Müdür Yardımcısı Ekrem Özyön vekalet etmeye başladı. Yaklaşık 1 ay sonra ise Genç Osman Atılgan, okul müdürü yapıldı. Daha önceden suç işlediği iddiası ile Bakanlık müfettişlerince görevden alındığı için idareci olamayacağı belirtilen Atılgan bu şekilde yaklaşık 5 ay görevde kaldı. Mayıs ayına gelindiğinde ise okulda yine bir müdür değişikliğine gidildi ve eski müdür Aslan İsmail Yürük yeniden idareci yapıldı. Ancak okul müdürü göreve başladığı gün bir aylık izne ayrılırken yine tayin isteyeceği iddia edildi.

Sene başından beri 5 kez idareci değiştiren Gazi İlkokulu ve Ortaokulu'ndaki bu duruma tepki gösteren veliler, soruna kalıcı bir çözüm bulunmasını istiyor. CİHAN
<< Önceki Haber Gazi İlkokulu'nda 8 ayda 5 müdür değişti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER