Gaziantepspor, Galatasaray deplasmanından mutlu dönmek istiyor


Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Galatasaray deplasmanından puan ya da puanlarla döneceklerini söyledi.

Kayserispor'u 1-0 mağlup ederek iç sahadaki ilk galibiyetini alan Gaziantepspor'da gözler Galatasaray deplasmanına çevrildi. Celal Doğan Tesisleri'nde zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlı ekip, pas ve taktik çalışma gerçekleştirdi. Chibuike, Marcal, Elyasa, Camara ve Putsila'nın sakatlıkları bulunurken, Muhammed İldiz ise kırmızı kart cezalısı olduğu için Galatasaray maçı kadrosunda yer alamayacak.

Basın mensuplarına Galatasaray deplasmanı öncesinde değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Mutlu Topçu, kendi sahalarında Kayserispor'u mağlup ederek önemli bir 3 puan kazandıklarını dile getirdi. Ligde üst sıraları yakaladıklarını ve orada kalmak istediklerini belirten Topçu, "Bu hafta da Galatasaray ile oynayacağız. Geçen hafta deplasmanda Trabzonspor'u yendiler. Biz de Kayserispor'u yendik. İki galip takımın mücadelesi olacak. Çok iyi ve geniş bir kadroya sahipler. Bizim açımızdan zor olacak ama zoru başarmak da önemlidir. Zoru başarmak için de çok daha fazla çalışmamız lazım. Her zamankinden daha fazla koşup daha fazla mücadele etmemiz lazım. Daha çok istememiz lazım. Top bizdeyken daha bilinçli oynamamız lazım. Bunlara çalışıyoruz. Galatasaray deplasmanından puan veya puanlarla döneceğiz." ifadelerini kullandı. Topçu, Galatasaray'ın performansı ile ilgili olarak da "Büyük takımlarda da bizde de inişli çıkışlı grafikler olabiliyor." değerlendirmesini yaptı.

Sakat oyuncuların durumu ile ilgili de konuşan Topçu, "Marcal, son maçın ilk yarısında sakatlanmıştı. Ondan gelen haberler iyi değil. 1 -2 hafta bizimle beraber olamayacak. Yokluğu sıkıntı ama Kayseri maçında sonradan oyuna giren Mehmet Sedef'ten çok memnunuz. Umarız bu hafta da aynı performansı sergiler. Anton Putsila'nın da bir sakatlığı var. Onun tabi bir sürece ihtiyacı var. Camara ve Elyasa'nın ufak tefek sakatlıkları var. Onlar da aramıza katılırsa daha iyi olacak." diye konuştu. Topçu, yaklaşan Kurban Bayramı'nı da tebrik ederken, her günün bayram havası içerisinde geçmesini temenni ettiklerini sözlerine ekledi. CİHAN
<< Önceki Haber Gaziantepspor, Galatasaray deplasmanından mutlu dönmek istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER