Gaziosmanpaşa'da 3 binanın çatısı alev alev yandı


Gaziosmanpaşa'da bitişik nizam 3 binanın çatısı alev alev yandı. İtfaiye tarafından söndürülen yangında ölen ya da yaralanan olmadı. Yangın bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Olay, Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi 1018 Sokak'ta bulunan 4 katlı binanın çatı katında saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede büyüdü. Alevler bitişik nizam olan 3 binanın çatısını tamamen sardı. Sokaktan geçmekte olan sürücüler, yangını fark ederek korna çalıp bina sakinlerini uyardı. İhbar üzerine olay yerine Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa'dan itfaiye ekibi sevk edildi. Korku ve panik yaşayan bina sakinleri kendilerini dışarı attı. Yangın adresine itfaiyenin yanı sıra polis ve sağlık ekibi de gönderildi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, merdiven aracıyla yangına müdahale etti. İtfaiyenin yaklaşık yarım saatlik çalışmasıyla yangın kontrol altına alındı. Bina sakinleri, sokaktan geçmekte olan sürücülerin korna çalarak kendilerini uyardığını söyledi. Yücel Keçeci isimli bina sakini de yangının çatıdaki izolasyon malzemelerinin elektrik kontağı sebebiyle tutuşmasıyla çıktığını söyledi. Kendilerinin yangını söndürmeye çalıştığını aktaran Keçeci, çabalarının sonuç vermediğini belirtti. Yücel Keçeci, yangın sebebiyle korku yaşadıklarını dile getirdi. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı. Binaların çatı kısmında ise hasar oluştu.

ÇATININ ALEV ALEV YANMASI CEP TELEFONU KAMERASINDA

Bitişik haldeki 3 binanın çatısının alev alev yanması bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde, alevlerin bütün çatıyı sardığı görülüyor. İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları da görüntülere yansıyor. Yangının kesin çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Gaziosmanpaşa'da 3 binanın çatısı alev alev yandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER