Genel yayın müdürü polis zoruyla binadan çıkarıldı

Kanaltürk ve Bugün TV’nin yayınları karartıldı. Her iki kanalın ekranları da karardı.

Genel yayın müdürü polis zoruyla binadan çıkarıldı

‘Yayınımız saniyeler içinde kararıyor” diyen Bugün TV Genel Yayın Yönetmeni Tarık Toros, polis zoru ile binadan çıkarıldı. Dışarıda açıklama yapan Tarık Toros, el yazısıyla görevden alındığını söyledi... Periscope’tan yapılan canlı yayında Toros’un polisler arasında dışarı çıkarıldığı görüldü. Bina içindeki çalışanlar da olayı, alkışlayarak protesto etti.
"ATIN ONU, BİNA DIŞINA ATIN"

'Atın onu, bina dışına atın' | Samanyolu Haber
Tarık Toros: Bunlar son sözlerim değil

İpek Medya Grubu'na bağlı Bugün TV ve Kanaltürk televizyonlarının hukuksuz bir şekilde karartılmasından sonra televizyon binasından ayrılan Tarık Toros, "Elimden geleni yaptım. Bunlar son sözlerim değil, daha çok söylenecek şey var' dedi.

Tarık Toros şunları söyledi; "Bizim ekran siyaha düştü, daha fazla tutamadım. Elimden geleni yaptım. Bunlar son sözlerim değil, daha çok söylenecek şey var. Kanunsuz şekilde iki kanal zarara uğratılıp siyaha düşürüldü. Bütün bu hakların nasıl iade edildiğini Türkiye görecek. olan Türkiye'nin medya özgürlüğüne oldu. Ne kaldı ki? Allah Türkiye'yi korusun. Bundan sonra çok güçlü toplumu inşaa edeceğiz İnşallah."



<< Önceki Haber Genel yayın müdürü polis zoruyla binadan çıkarıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER