Giovanni Guidetti'den oyuncularına tebrik


İSTANBUL (CİHAN)- İki Avrupa şampiyonlar ligi şampiyonluğu sahibi VakıfBank, Şampiyonlar Ligi 12'li Play off turu ikinci maçında son şampiyon Dinamo Kazan'ı 3-0 mağlup ederek, 6'lı Play off turuna yükseldi.

Burhan Felek Spor Salonu'ndaki mücadeleye 3-2 kazandığı ilk maçın moraliyle çıkan VakıfBank'ta maç sonunda büyük sevinç yaşandı.

VakıfBank'ta Başantrenör Giovanni Guidetti, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Tek kelimeyle harika bir akşamdı. Genelde her maç oyuncularımı uyaracak birkaç kelimem olurdu ancak bu akşam onları sadece tebrik edeceğim. Oyunun her alanında inanılmaz istekliydiler. Benim için de en önemlisi bu isteğin sahaya yansımasıydı. Bu maçla konsantre olduğumuzda neler yapabileceğimizi gösterdik." dedi.

Fenerbahçe Grundig eşleşmesine de değinen İtalyan çalıştırıcı, "Ligde rakibimize karşı iki maç kazandık. Ancak onlar da Şampiyonlar Ligi'nde bambaşka bir kadro ve oyunla sahada oluyorlar. Müthiş bir tur olacak." şeklinde konuştu.

Son olarak salonu dolduran taraftarlarına teşekkür eden Guidetti, "Kendimizi gerçekten evimizde hissetmemizi sağlıyorlar. Özellikle bandomuz her zamanki gibi müthiş bir performans gösterdi. Türkiye'de bu atmosferi yaratan tek organizasyona sahip olduğumuz için şanslıyız." dedi.

Maçın etkili isimilerinden biri olan Carolina Costagrande ise yaptığı açıklamada, "Oldukça mutluyuz, birlikte oynamaktan keyif alarak çok iyi bir mücadele ortaya koyduk. Oyun tutkumuzu hiç kaybetmedik. Blok ve defansta iyi işler çıkardık ama hücumumuz da gayet iyiydi. Geçen yıl finalde kaybettiğimiz rakibimize karşı turu geçmiş olmak da bizi ayrıca sevindirdi. Bir sonraki turda da bu performansımızı sergileyip Polonya'daki Dörtlü Finallerde yer almak en büyük hedefimiz." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Giovanni Guidetti'den oyuncularına tebrik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER