Gökhan Türkmen, öğrencilere konser verdi

Gökhan Türkmen, öğrencilere konser verdi

Şifa Üniversitesi Kültür ve Bahar Şenliği kapsamında, çok sayıda sosyal ve kültürel etkinlik düzenlendi. Eğlenceli etkinlikleri kadar sosyal projeleriyle de beğeni toplayan etkinlikte, öğrenciler Nepal depremzedeleri için stant kurup, yardım topladı. Etkinlik sonunda ise şarkıcı Gökhan Türkmen, öğrencilere konser verdi.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nca Buca Kampüsü'nde gerçekleşen 'Bahar Şenliği'nde çok sayıda sosyal ve kültürel etkinlik düzenlendi. Yemek yapma, 'Boyoz, Erik ve Acı Biber Yeme' gibi yarışmaların yanı sıra, şenlik boyunca 'Eski Kitabını Getir Yenisini Götür' kampanyası düzenlendi. Kitapseverler, raflarda toplanan kitaplarını getirip, henüz okumadıkları kitaplarla değiştirme fırsatı buldu.

NEPAL DEPREMZEDELERİ UNUTULMADI

Bahar Şenliği, eğlenceli etkinlikleri kadar anlamlı sosyal projeleriyle de beğeni topladı. Can kaybının 8 binleri bulduğu Nepal depreminden mağdur olan insanları unutmayan Şifa Üniversitesi öğrenci kulüpleri, kurdukları stantlarda ürün satışı yaparak, yardım topladı. 'Şifalı Eller Kulübü' koordinasyonunda Tokat, Kütahya, Güneydoğu Anadolu, Trakya köşesi stantları oluşturuldu. Bu stantlarda yöresel yemek ve kıyafet satışı yapıldı. Ayrıca geliri Nepal depremzedelerine gönderilmek üzere butik kurabiye, uçurtma ve döner satışı yapıldı.

BOYOZ, ERİK DE VAR ACI BİBER DE!

Şenlikler boyunca rekabet ve mücadele de eksik olmadı. Ancak mücadele sadece sportif yarışmalarda yaşanmadı. Boyoz ve erik yarışmalarında yaşanan çekişme, sıra acı biber yeme yarışmasına geldiğinde ise yerini gözyaşlarına bıraktı.

KAMPÜS OYUN PARKINA DÖNDÜ

Kampüste herkese hitap edecek eğlenceli etkinlikler vardı. Bunge run, uçurtma şenliği, dev basket, sumo güreşi, zıpla yapış, gladyatör, canlı langırt, parmak kukla, Hint kınası, kurabiye yapımı, kaligrafi, kum sanatı ve yöresel etkinliklerle kampüs adeta büyük bir oyun parkına döndü.

GÖKHAN TÜRKMEN'LE COŞTULAR

Şenliklerde müzik de eksik olmadı. Öğrenciler karaokede yeteneklerini sergilerken; Müzik Kulübü'nün verdiği konser büyük alkış aldı. Kültür ve Bahar Şenliği'nin finalini Gökhan Türkmen yaptı. Ünlü sanatçının, öğrencilere verdiği konserle etkinlik sona erdi. CİHAN
<< Önceki Haber Gökhan Türkmen, öğrencilere konser verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER