Goncalı öğrenciler trafik kurallarını uygulamalı olarak öğreniyor

Goncalı öğrenciler trafik kurallarını uygulamalı olarak öğreniyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Özel Gonca Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde öğrenim gören minik öğrencilere, okulun müfredat programı kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliğinde görevli Fatih Daldal tarafından uygulamalı trafik eğitimi verildi.

Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen programda; trafik ışıkları, hemzemin geçitler, yaya geçitleri, duraklar ve üst geçitler hakkında uygulamalı eğitim yapıldı. Öğrencilerin soruları da polis memuru Fatih Daldal tarafından cevaplandı. Öğrencilere karşıdan karşıya geçişlerde dikkat edilmesi gerekenler konusunda da uygulamalı eğitim verildi.

Gonca Kreş Müdürü Asım Bölükbaşı eğitim programı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bizim anaokulu öğrencilerimize uyguladığımız bu program etkin ve kalıcıdır. Öğrencilerin duyu organlarına (yaparak-yaşayarak) hitap edilen bu gibi etkinlikler eğitim hayatımızın önemli bir parçasıdır. Minik öğrenciler çok mutlu oldular, hep birlikte polis amcalarına 'Allah sizi de bizi de trafik kazalarından korusun' diye alkışladılar." dedi.

8 Ağustos'ta Ereğli'de eğitim kurularına yapılan polis baskınında Gonca Kreş'e de baskın düzenlenmişti. Okul, buna rağmen kapasitesi tamamen dolu olarak eğitim öğretim yılına başlamıştı. CİHAN
<< Önceki Haber Goncalı öğrenciler trafik kurallarını uygulamalı olarak... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER