Görevden alınan MHP'li Başkan: Kimse bizden geri adım atmamızı beklemesin


MHP'de olağanüstü kurultay yapılması için imza verdiği gerekçesiyle genel merkez tarafından görevden alınan MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, il başkanlığının anahtarını 'gövde gösteri' ile teslim etti. Süslü, "Kimse bizden pişman olmamızı ve geri adım atmamızı beklemesin. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan olsun." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Ömer Süslü ve yönetiminin genel merkez tarafından fesih edilmesinin ardından merkez tarafından atanan yeni başkana anahtar teslimi miting havasında gerçekleşti. İlkadım ilçesindeki İl Başkanlığı binasına eşi, çocukları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yürüyerek gelen Süslü, burada kendisine destek vermek için gelen kalabalığı görünce duygulanarak partililerle tek tek selamlaştı.

İl Başkanlığı'nın anahtarını teslim etmeden önce basın açıklaması yapan Süslü'nün konuşması sık sık alkışlarla kesildi. Son seçimlerde alınan sonuçların kesinlikle geçiştirilecek, umursanmayacak ve görmezden gelinecek sonuçlar olmadığını hatırlatan Ömer Süslü, şöyle konuştu: "Seçim sonuçları nedeniyle sevdalısı olduğumuz milletimizi suçlamak ise Türk milliyetçiliğine yakışmayacak bir hareket olacaktır. Milliyetçi hareket bu sonuçları değerlendirmek, yapılan yanlışlıklar konusunda istişarelerde bulunmak, yanlışlıkları düzeltmek ve eksikliklerini düzeltmek zorundadır. Kimse bizden pişman olmamızı ve geri adım atmamızı beklemesin. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan olsun. Kahramanlık ne yalnız bir yükseliş demektir, ne de yıldızlar gibi parlayıp sönmektir. Bunun için ölüme bir atılış gerekir. Atıldıktan sonra bir daha dönememek gerekir. Kimse bizi MHP'nin iktidarını Türk milletinin huzur ve refahını istediğimiz için suçlamasın. Kimse de bizi partimize ve davamıza küseceğimiz yanılgısına da kapılmasın. Bizler ülkücü hareketin bir mensubu olmanın onuruna bir ömür boyu talip olan insanlarız. Bu süreçte maddi, manevi fedakarlıklarla çalışan gecelerini gündüzlerine katan il yönetim kurulu üyelerime, ilçe başkanları ve yöneticilerime kadın kollarımıza ve bu davaya gönül vermiş her bir ülküdaşıma ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilerek, şükranlarımı sunuyorum."

Basın açıklamasının ardından il başkanlığı anahtarını teslim etmeye gelen Ömer Süslü'ye destek vermeye gelen partililer hatıra fotoğrafı çekildi. CİHAN
<< Önceki Haber Görevden alınan MHP'li Başkan: Kimse bizden geri adım... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER