Gümüşdağ, Süper Lig A.Ş mutabakatını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdi


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği temsilcileri'ni İstanbul'da kabul etti. 2.5 saat süren toplantının birinci gündem maddesinin terör olayları olduğu belirtilirken, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, görüşmenin ardından açıklamalarda bulundu.

İstanbul'da Yıldız Sarayı Mabeyn Köşkü'ndeki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabulünden sonra açıklamalarda bulunan Göksel Gümüşdağ, önümüzdeki hafta tüm lig maçlarına 'Teröre Hayır' pankartıyla çıkılacağını söyledi.

Başkan Gümüşdağ, sabah yaptıkları Süper Lig A.Ş ile ilgili toplandan da bahsettiği açıklamalarda, "Kulüpler Biriliği Vakfı'nın ana gündem maddesi teröre karşı birlik ve beraberlik ve teröre hayırdı. Bunun için de önümüzdeki hafta tüm lig maçlarına 'teröre hayır' pankartıyla çıkma kararı aldık. Teröre karşı duruşumuzu gösterdik." dedi.

İkinci gündem maddelerinin Süper Lig A.Ş olduğunu söyleyen Gümüşdağ, Süper Lig A.Ş taslağını hazırladıklarını, 18 kulübün başkan ve temsilcisinin ıslak imzalı mutabakat zaptını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taktim ettiklerini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılan görüşmenin çok faydalı olduğunu düşündüğünü de belirten Gümüşdağ, tüm kulüp temsilcilerinin söz alarak terör ve diğer konularla ilgili görüşlerini de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilettiklerini söyledi. Gümüşdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu görüşmeyi ve Süper Lig A.Ş mutabakat metnini gerek Başbakan Ahmet Davutoğlu ve gerekse de Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile değerlendireceğini söylediğini ifade etti.

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, ülkenin içinde bulunduğu durum, yaşanan terör olayları ve yapılması gerekenlerle ilgili yaptığı açıklamada da, "Teröre karşı en çok birlik beraberliğe ihtiyacımız olduğu dönem. Kulüpler Birliği, o birlik ve beraberliği son dönemde çok iyi gösterdi. Biz de bu teröre karşı gerek emniyet gerek silahlı kuvvetlerin yürüttüğü çalışmalara tam destek veriyoruz. Biz de futbolun birleştirici gücünü kullanarak gelecek hafta oynanacak tüm maçlarda teröre karşı pankartıyla çıkacağız." ifadelerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Gümüşdağ, Süper Lig A.Ş mutabakatını Cumhurbaşkanı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER