2013 AÖF bahar dönemi sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor?

04-05 Mayıs 2013 yapılan AÖF sınavının sonuçları ne zaman açıklanacak. AÖF ile igili bütün ayrıntılar sadece samanyoluhaber.com'da.

2013  AÖF bahar dönemi sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi 4 ila 5 mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.  Bugün ve yarın yapılacak olan AÖF sınavına binlerce kişi giriyor. AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı da şimdiden arama motorlarında en çok arananlar arasına girdi. 
 
AÖF tarafından resmi olmayan açıklamayla birlikte 2013 yılı mayıs ayı Açık Öğretim Fakültesi sınav sonuçları kesin olmamakla  birlikte 2 veya 3 hafta içinde açıklanması bekleniyor. Fakat ÖSYM tarihinde ilk kez bir sınavı bir hafta içinde açıklamıştı. YGS sınav sonuçlarını bir hafta içerisinde açıklayarak tüm öğrencileri şaşkına çeviren ÖSYM, AÖF sınavlarını da erken açıklayabilir. Bu konu hakkında resmi bir açıklama yok.
 
AÖF'te kalkan bütünleme sınavları yerine finaller getirildi. AÖF Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavları da 01 – 02 Haziran 2013 tarihlerinde yağılacak.
 
AÖF sınavla ilgili açıklamalarını milliyet.com'dan takip edebilirsiniz. ÖSYM ve AÖF tarafından açıklanacak olan tüm detaylar milliyet.com'da olacak.


Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER