Acil serviste ŞOK - Video

Silahla yaralanan şahsın hastaneye kabul edilmemesi üzerine kardeşleri hastane girişinde terör estirdi.

Acil serviste ŞOK - Video

Yaralı ağabey sedye üzerinde yerde beklerken, duruma sinirlenen kardeşleri Acil Servis'in tüm camları kırıp güvenlik görevlileriyle tekme tokat kavga etti. Yaralı şahsın karısı, yerdeki sedyede yatan ve kavga arasında kalan kocasını korumaya çalışırken, biri diğerinin kucağında babalarının başında bekleyen iki çocuğu ise olup bitenleri anlamaya çalıştı. Kavga bittikten sonra yaralı hastaneye tekrar kabul edilerek ameliyata alındı. Hasta yakınları hastalarının istenen para verilmediği için dışarı çıkartıldığını iddia etti. OLAYIN GELİŞİMİ Olay gece 23.00 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Seyfi Duran isimli şahıs Esenler'de silahlı saldırı sonucu yaralandı. Durumu ciddi olan Duran, ambulansla İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirildi. Duran'a burada ilk müdahalesi yapıldı. Daha sonra hastane yetkilileri yaralı şahsın kardeşleri Seyfettin ve Cabbar Duran ile eşi Suna Duran'a yaralının ameliyata alınması, bunun için hastane ücretini yatırmaları gerektiğini söyledi. Bunun üzerine paranın bir kısmını denkleştiren Duran kardeşler, parayı hastaneye getirdi. Fakat hastane yetkilileri paranın tamamının getirilmemesi nedeniyle hastanın başka bir hastaneye götürülmesini istedi. Hastalarını hastaneden çıkartmak istemeyen Duran kardeşlerle hastane yetkilileri arasında tartışma yaşandı. Bunun üzerine hastane yetkilileri güvenlik görevlilerinin de yardımıyla sedye üzerindeki yaralıyı dışarı çıkarttı. Bu durumu kabullenemeyen Duran kardeşler bir süre güvenlik görevlileriyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi sonucu kendini kaybeden Duran kardeşler ellerine aldıkları levye ile hastanenin acilindeki bütün camları kırdı. Bununla da yetinmeyen kardeşler yangın söndürme tüpü dahil ellerine ne geçirdiyse hastanenin içine fırlatmaya başladı. Duran kardeşlerin boşluğundan yararlanan hastane güvenlik görevlileri bu sefer Duran kardeşlere saldırdı. Yerdeki sedye üzerinde ağır yaralı haldeki Seyfi Duran'ın çevresinde tekme tokat kavga başladı.

Acil Servis girişinde yaşanan tekme tokat kavganın arasında kalan ve zaman zaman kavga edenlerin üzerine düşecek gibi olduğu Seyfi Duran'ın eşi Suna Duran ise kavganın ortasında kalan eşini korumaya çalıştı. Seyfi Duran'ın bütün bu gelişmelerin ortasında kalan 5 yaşındaki oğlu Orçun ise kucağına aldığı bir yaşındaki kardeşi Burçin ile olup biteni anlamaya çalıştı. Çocukların yaralı babayla birşeyler konuşması dikkat çekti. Babalarının başında duran çocuklar babalarıyla konuşarak onu sakinleştirmeye çalıştı.

Yaralı Duran'ın eşi Suna Duran, hastane yetkililerin kendilerinden 1000 YTL para istediğini, sonra 500 YTL'ye düştüklerini, kendilerinin ise 400 YTL bulduklarını söyleyerek, 100 YTL eksik olduğu için yaralı kocasını dışarı çıkarttıklarını söyledi.

Kavga olay yerine gelen polis ekiplerinin müdahale etmesiyle sona erdi. Kavgayı çıkartan Seyfettin Duran, Cabbar Duran ve Suna Duran, karokola götürüldü. Yaralı Duran ise yeniden hastaneye alındı. Seyfi Duran'ın ameliyata alındığı öğrenildi.

<< Önceki Haber Acil serviste ŞOK - Video Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER