Ailesi, Hidayet Karaca'dan mesaj getirdi

Medyayı hedef alan 14 Aralık operasyonda tutuklanan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca’nın ailesi, açık görüşte hasret giderdi. Karaca’nın eşi Şule Karaca, “Hidayet Bey bütün dostlara selam söyledi. ‘Endişe etmeyin’ dedi." ifadelerini kullandı.

Ailesi, Hidayet Karaca'dan mesaj getirdi

Silivri Cezaevi’ne gelen Hidayet Karaca’nın babası Kadir Karaca, annesi Feride Karaca, eşi Şule Karaca, ablası Fatma Karaca, yeğeni Sena Gencer ve oğlu Emin Karaca, Hidayet Karaca’yla açık görüşte bir araya geldi. 

Hidayet Karaca’nın güzel günlerin gelmesi temennisiyle herkese selam söylediğini ifade eden Karaca’nın eşi Şule Karaca, “Endişe etmeyin’ dedi. ‘Kitabımızı okuyoruz, vatan - millet için elimizden geldiğince bol bol ibadet ediyoruz’ dedi. Güzel günlerin gelmesi temennisiyle herkese selam söyledi. ‘Çok güzel mektuplar alıyorum’ dedi. Bir gün ‘ben bunlara layık mıyım? diye gözyaşı döktüğünü söyledi. Rabbim layık etsin inşallah! Hani Üstadın bir sözü vardır ‘Onu tanıyan ve biat eden zindanda da olsa bahtiyardır. Onu unutan sarayda da olsa bedbahttır.’ Yani Hidayet Bey diyor ki; kaderi tenkit edecek noktada değiliz. ‘Kaderi tenkit eden başına örse vurur’ diyor Üstat. Yani kendisi çok teslimiyet içinde, ‘bugünler geçecek’ diyor. Elbette ki geçecek. İnşallah ferah bir şekilde kolaylıkla atlatırız bu günleri.” şeklinde konuştu. 

Oğlunu iyi gördüğünü söyleyen Hidayet Karaca’nın babası Kadir Karaca da, “Oğlum maşallah çok iyi, rahat olduğunu söylüyor. Ne diyeyim? biliyor Cenabı Allah ne olduğunu. Allah’a havale ediyoruz.” dedi.

Oğlunun kendilerini teselli ettiğini belirten anne Feride Karaca ise, “Oğlum bize nasihatler veriyor ‘bir kampa geldik namazımızı kılıyoruz, abdestimizi alıyoruz, bize iyi davranıyorlar.’ Oğlum bizi teselli ediyor, yani siz üzülmeyin üzülecek bir şey yok diyor Allah’a çok şükür. Suçu olmadığı için çocuğuma iyi davranıyorlar Allah da biliyor bunu.” diye konuştu.

‘BİZ BABAMDAN MORAL ALDIK’

Küçük oğlu Emin Karaca da, “Yani üzüldüğü bir şey yok. Annemin dediği gibi tek bir gün gözyaşı dökmüştü. Biz babamdan moral aldık.” dedi.

Hidayet Karaca’nın ablası Fatma Karaca ise, “Bu süreç yaşanmaması gereken bir süreçti. Hakikaten ülkemiz adına iyi şeyler olur, değişen şeyler olsun. Olmayan hukuk olsun. Hep dileğimiz duamız o. Onlar da bir bedel ödüyorlarsa hakikaten karşılığı bu olsun.” ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber Ailesi, Hidayet Karaca'dan mesaj getirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER