Arınç'tan akıllara zarar Kimse Yok Mu açıklaması

Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu tarafından Kimse Yok Mu Derneği'nin yardım toplama yetkisinin elinden alınması ile ilgili konuştu.

Arınç'tan akıllara zarar Kimse Yok Mu açıklaması

 Arınç, "Başını okuruz tabi ama üzerinde durmayız. 10 saat düşünecek halim mi var. Kimse Yok Mu'yu mu düşüneceğim, onu sen düşün" diyerek kendini savundu.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nda Merinos Atatürk Kongre Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kimse Yok Mu Derneği'ne değindi.

"BAŞINI OKURUZ AMA ÜZERİNDE DURMAYIZ"
Bakanlar Kurulu'nda bir şeye imza atarken bazen detayına bakmadıklarını belirten Arınç, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir gerçeği söyleyeyim size, Bakanlar Kurulu'nda biz hem oturduğumuz yerde 6-7 saat müzakere yaparız, hem de bazı tasarıları imzalarız. Bazen bakanlar kurulu kararlarını, bazen yönetmelikleri imzalarız, bazen de tezkere imzalarız. Bunlar rutin işlerdir. İçişleri Bakanlığı veya Maliye Bakanlığı bazı usulsüzlükler tespit ettiği dernek ve vakıfları kamu yararına çalışan dernek olmaktan çıkarır, biz de altına imza atarız. Başını okuruz tabi ama üzerinde durmayız. Bir tarafta IŞİD, bir tarafta tezkere, bir taraftan çözüm süreci, bir taraftan Kıbrıs, bir taraftan başka bir şey, Allah aşkına Kimse Yok Mu'dan başka derdimiz yok mu bizim. Senin tek derdin Kimse Yok Mu olabilir, Bank Asya olabilir, senin tek derdin dershane olabilir, kızmıyorum. Ama bunların hepsini topla, onla çarp, karekökünü al benim o kadar derdim var. Bunları düşünürken, Kimse Yok Mu Derneği'nin altına imza atarken ne oldu yav, neden oluyor, niçin oluyor diye 10 saat düşünecek halim mi var. Onu hatırlayacak halim mi var. Ben iki tane tezkereyi tek tezkere haline getirirken, günlerce toplantı üstüne toplantı yapıp, her kelimesinin üstünde 10 saat düşünürken, Kimse Yok Mu'yu mu düşüneceğim, onu sen düşün."

(CİHAN)
<< Önceki Haber Arınç'tan akıllara zarar Kimse Yok Mu açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER