Bakanlar Cilvegözü'nü inceleyip, yaralıları ziyaret ettiler

Adalet Bakanı Ergin, Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı ve İçişleri Bakanı Güler, Cilvegözü Sınır Kapısı'nda incelemede bulunup, yaralıları ziyaret ettiler.

Bakanlar Cilvegözü'nü inceleyip, yaralıları ziyaret ettiler

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve İçişleri Bakanı Muammer Güler, Cilvegözü Sınır Kapısı'ndaki patlamanın meydana geldiği yerde incelemede bulundu.

Bakanlar Ergin, Yazıcı ve Güler, beraberlerinde Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve diğer ilgililerle Gümrük Müdürlüğü binasında bilgi aldılar, ardında da patlamanın olduğu yere geçtiler.

Bakanlar, yetkililerden patlamaya dair bilgi aldılar. Bakanlar Ergin, Yazıcı ve Güler'in incelemeleri sırasında asker ve polis ekiplerinin çevrede geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü.

-Yaralıları ziyaret ettiler-

Bakanlar Ergin, Yazıcı ve Güler, beraberlerinde Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve diğer ilgililerle Reyhanlı Devlet Hastanesi'ndeki yaralıları ziyaret etti.

Yetkililerden yaralıların sağlık durumuyla ilgili bilgi alan Bakanlar, daha sonra patlamada hayatını kaybeden Hasan Dağ, Ali Sille ve İbrahim Yalçınkaya'nın ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.
<< Önceki Haber Bakanlar Cilvegözü'nü inceleyip, yaralıları ziyaret ettiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER