Bakkaldan çıkan uyuşturucular polisi bile şaşırttı

İstanbul polisi aldığı ihbarla Zeytinburnu'nda bir mahalle bakkalına baskın yaptı. Gördükleri karşısında şaşkına dönen güven timleri bakkalın hemen her köşesinde uyuşturucu buldu.

Bakkaldan çıkan uyuşturucular polisi bile şaşırttı

İstanbul polisi aldığı ihbar üzerine Beyoğlu'nda uyuşturucu satıcılarını takibe aldı ve kıskıvrak yakaladı. Yakalanan şahıslardan aldığı bilgiler doğrultusunda uyuşturucunun temini ve satışının Zeytinburnu'nda bir mahalle bakkalı üzerinden yapıldığını tespit etti.

Zeytinburnu'ndaki bahsi geçen mahalle bakkalına uyuşturucu baskını yaptı. Polis gördükleri karşısında şaşkına döndü. Yapılan baskında, bakkalın her köşesinden farklı bir uyuşturucu maddesi çıktı.


Uyuşturucular dükkanın bir çok köşesine özenle gizlenmiş bir şekilde bulundu.  Polis kamerası uyuşturucu baskınını detaylarıyla görüntüledi. Plastik taburelerin arasında, dondurma şemsiyesinin içinde, kasada ve raflarda değişik tip ve miktarda uyuşturucu ele geçirildi.

Polis yaptığı aramalarda uyuşturucunun yanı sıra, bir tabanca, tabancaya ait mermiler ve farklı markalarda cep telefonları da ele geçirdi. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alınırken adli makamlara sevk edilen zanlılardan birisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.



<< Önceki Haber Bakkaldan çıkan uyuşturucular polisi bile şaşırttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER