Başbakan Erdoğan'dan operasyonla ilgili ilk açıklama

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Konya'da gazetecilerin sorularını cevapladı.

Başbakan Erdoğan'dan operasyonla ilgili ilk açıklama

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan sabah başlayan operasyonla ilgili gelen soru üzerine; "Operasyonla ilgili adli süreç devam ediyor, bununla ilgili söyleyebileceğimiz bir şey yok." Şeklinde konuştu.

Hakan Şükür'ün istifasını da yorumlayan Erdoğan şöyle konuştu: 

"Beklediğimi söylemek yanlış olur. Böyle bir şeyi yakıştıramadım. Her söz sahibinindir, her söz sahibini bağlar. Böyle bir tavrı takınmış olmasını doğru bulmuyorum. Niye üzüleyim. Gönül şunu arzu ederdi, bir insan bir partinin bayrağı altında seçime giriyorsa o partiyle birlikte hareket eder. Eğer dürüstse parlamentodan istifa eder." 

TWİTTER, CHP'Lİ VEKİLİN AK PARTİ'YE GEÇİŞİNİ HATIRLATTI

Başbakan Erdoğan'ın Hakan Şükür'e yönelik sözleri sonrası Twitter'daki kullanıcılar, Meclis'te yaşanan 'transfer' olayını hatırlattılar.

AK Parti'ye geçen vekille CHP'den istifa edip AKP'ye geçen Adıyaman Milletvekili Salih Fırat'ın "Erdoğan'lı Fotoğrafı" twitter'da en çok paylaşılanlar arasına girdi.

Erdoğan, CHP'den istifa edip bir süre bağımsız milletvekili olarak görev yapan ve daha sonra da 19 Mart 2013'te AKP'ye katılan Adıyaman Milletvekili Salih Fırat'a kendi elleri ile partinin rozetini takmıştı.

"KİM YOLSUZLUK YAPTIYSA HESAP VERMELİ"

Operasyonlarla ilgili bir diğer açıklama da AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'tan geldi. Elitaş; "Kim yolsuzluk yaptıysa kim tüyü bitmemiş yetimin hakkını yediyse sonuna kadar hesabını vermeli." Dedi.
<< Önceki Haber Başbakan Erdoğan'dan operasyonla ilgili ilk açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER