Başbakan ile oğlu arasında geçtiği iddia edilen yeni ses kaydı!

Başçalan hesabından yayınlanan Başbakan Erdoğan ve Bilal Erdoğan’a ait olduğu iddia edilen ses kaydında, Erdoğan'ın, Suudi Arabistan aleyhine tweet atan oğlu Bilal olduğu iddia edilen kişiyi bu tweetler nedeniyle fırçaladığı iddia edildi.

Başbakan ile oğlu arasında geçtiği iddia edilen yeni ses kaydı!

Cumhuriyet Gazetesi'nin haberine göre, Mısır'da yaşanan askeri darbeden sonra askeri müdahaleye destek veren ve Mısır'ın yeni yönetimini tanıyan ülkelerden biri olan Suudi Arabistan'a çok sert eleştiriler yönelten Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın iddia edilen ses kayıtlarında Yasin El Kadı ile görüşerek bu politikasından vazgeçtiği ve Suud yönetimini eleştirmekten vazgeçtiği iddia ediliyor. Ses kayıtlarında Yasin El Kadı olduğu iddia edilen kişinin Bilal Erdoğan olduğu iddia edilen kişiyi bizzat arayarak Erdoğan'ın Suud yönetimiyle ilgili olumsuz eleştirilerinden vazgeçmesi gerektiğini de söylediği iddia ediliyor.

Ses kaydında ayrıca Başbakan Erdoğan olduğu iddia edilen kişinin oğlu Bilal Erdoğan olduğu iddia edilen kişiye Suudi Arabistan aleyhine atılan tweetler nedeniyle kızdığı ve Bilal Erdoğan olduğu iddia edilen kişiye sert tepki verdiği iddia ediliyor.. . Başbakan Erdoğan olduğu iddia edilen kişi atılan tweetleri hemen silinmesini istiyor.
<< Önceki Haber Başbakan ile oğlu arasında geçtiği iddia edilen yeni... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER