Bedelli askerlik bekleyenlere kötü haber!..

Hüseyin Çelik Bedelli askerlikle ilgili son noktayı koydu

Bedelli askerlik bekleyenlere kötü haber!..

BEDELLİ ASKERLİK
Hüseyin Çelik: "Bedellide yaş sınırında herhangi bir oynama olmayacak! Bedelli askerlik yaşının düşürüleceğine ilişkin haber asparagastır. Böyle bir şey yoktur. Bedelli bekleyenlerden özür diliyorum" dedi.  AK PARTİ'NİN OY ORANLARI Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Ak Parti'nin yaptırdıkları son anketlerde partinin son oy oranlarını açıkladı. Çelik, "partimizin oy oranı Yüzde 50 bandındadır. Bu zaman zaman yüzde 52'ye yüzde 53'e de çıkmaktadır" dedi. İMRALIYLA GÖRÜŞME
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, ''Biz,  Türkiye'nin birliğini, bütünlüğünü, 75 milyonun bir ve  bütün olmasını hiçkimse  ile müzakere konusu yapmayız. Teröristle ve terörle mücadele konusunda en ufak  bir gevşeme söz konusu değildir. Abdullah Öcalan ile görüşülür, Ahmet ile Mehmet ile görüşülür, terör örgütüne silah bıraktırılmaya çalışılır. Gayret budur'' dedi.

Çelik'in konuşmasının satırbaşları: Çocuklarımız ölmesin, kinler büyümesin. Bütün derdimiz budur. Yangına su dökmeye çalışan herkesin yanındayız. Öcalan ile görüşmeler yapılıyor dolayısıyla AK Parti terörle mücadeleden vazgeçti gerçekle uymayan bir açıklamadır. Tek amaç terör örgütüne silah bıraktırmaktır. Bakın silahların susması değil. Yangın olmasa da itfaiye teşkilatı vardır. Yangın varsa itfaiye gider söndür. Bir yerde terörist varsa güvenlik güçleri müdahale eder. Öcalan ile Ahmet ve Mehmet ile görüşülür silah bıraktırmaya çalışılır. Terörizm hepimizi yakan yangındır. Bu yangını kim söndürmeye çalışırsa ona müteşekkir oluruz. Sayın Başbakan'ın  zaman zaman BDP ile müzakere şeklinde söylediği BDP bir tarafa oturacak, AK Parti bi tarafa oturacak, tek Kürt vatandaşlarının sözcüsü BDP'dir diye bir şey yoktur. CHP de MHP'de bu süreçte bulunur. Sayın Başbakan monarş değildir. Tek başına çözemez. Elinde fermanımdır diyemez. Başbakan He Man falan değil. 

DETAYLAR GELECEK...
<< Önceki Haber Bedelli askerlik bekleyenlere kötü haber!.. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER