Bu fotoğrafları Cumhurbaşkanı çekti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Kenya ve Tanzanya'yı kapsayan Afrika ziyaretleriyle ilgili olarak Cumhurbaşkanlığı internet sitesinde çok sayıda fotoğraf içeren ''Afrika Özel'' bölümü açıldı.

Bu fotoğrafları Cumhurbaşkanı çekti

Cumhurbaşkanlığı'nın ''www.tccb.gov.tr'' adresli internet sitesinin ana sayfasından ulaşılabilen ''Afrika Özel'' bölümünde, Gül'ün 20-22 Şubat tarihlerinde Kenya, 22-23 Şubat tarihlerinde Tanzanya'yı kapsayan resmi ziyaretlerini anlatan fotoğraflar ''Cumhurbaşkanı Gül'ün objektifinden'', ''Kenya'' ve ''Tanzanya'' başlıkları altında yer alıyor. Fotoğraflarda ziyaretlerin kültürel boyutu ön plana çıkıyor.

İŞTE CUMHURBAŞKANI GÜL'ÜN OBJEKTİFİNDEN AFRİKA -GALERİ İÇİN TIKLAYIN

''Cumhurbaşkanı Gül'ün objektifinden'' sayfasında, Kenya'nın başkenti Nairobi'deki ulusal parkta yapılan safari sırasında Cumhurbaşkanı Gül'ün çektiği 131 adet fotoğraf bulunuyor. ''Kenya'' başlığı altında, Gül'ün Nairobi Ulusal Parkı'nda çita severken ve Kenya'lı çocuklarla birlikte yer aldığı fotoğrafların yanı sıra, resmi karşılama törenindeki yerel dansçılar ve resmi temaslarına ilişkin fotoğraflar dikkati çekiyor. ''Tanzanya'' başlığı altında da Cumhurbaşkanı Gül'ün temaslarının yanı sıra, yerel dansçılara ait renkli kareler yer alıyor. AA
<< Önceki Haber Bu fotoğrafları Cumhurbaşkanı çekti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER