Bu habere bakmadan yola çıkmayın!

Trafiğe dair çektiğiniz fotoğraflarınızı bizimle paylaşın, Türkiye'ye ve dünyaya aktaralım...

Bu habere bakmadan yola çıkmayın!

Kış geldi, beyaz yüzünü Türkiye'ye gösterdi. İstanbul'da ve Anadolu'nun birçok ilinde okullar kar yağışı sebebiyle tatil edildi. Eğitime verilen ara en çok çocukların yüzünü güldürüyor. Tatili fırsat bilen öğrenciler sokaklarda kar topu oynayarak keyifli anlar yaşıyor.
 
Peki yağışlı havalarda adeta bir işkenceye dönen trafikte durumlar nasıl? Okullara verilen kar tatili, trafiği bir nebze olsun rahatlattı. Yola çıkan araç sayısının azalmasıyla trafik biraz rahatlamış görünse de, sabah saatlerinde işe giden ve akşamleyin evlerine dönen araçların yoğunluğu sürücülerin keyiflerini kaçırıyor. Bir de buna kayganlaşan zemin sebebiyle yaşanan kazalar ve kapalı yollar eklenince, problem had safhaya çıkıyor...
 
Sabah saatlerinde hangi yollarda nasıl bir trafik var? Kapalı olan yollar nereler? Nerelerde aksama yaşanıyor? Nerelerde kazalar meydana geldi?
 
Nerede olursanız olun, trafiğe dair çektiğiniz fotoğraflarınızı bizimle paylaşın, sitemiz aracılığıyla Türkiye'ye ve dünyaya aktaralım.
 
Yapmanız gereken tek şey, Twitter'da #kapaliyollar hashtag'i ile fotoğrafınızı ve bulunduğunuz yeri mesaj olarak yazmak.
 
Atmış olduğunuz Tweet'lerdeki fotoğrafları sitemizde yayınlayıp, hangi yollarda trafiğin ne durumda olduğunu herkes öğrenebilecek. Böylece herkes önlemini alarak yola çıkıp, güvenle yolculuk yapabilecek...
<< Önceki Haber Bu habere bakmadan yola çıkmayın! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER