Cem Yılmaz 8'e katladı

Cem Yılmaz Tolga Çevik'i 8'e katladı, kayınçoların arasındaki dev uçurum!

Cem Yılmaz 8'e katladı

Komedi dünyasının enişte kayınçosu Tolga Çevik ve Cem Yılmaz zaman zaman birbirleriyle kıyaslansa da ücretleri arasındaki uçurum dikkat çekiyor. Çevik bir gösteriden 25 bin lira alırken Yılmaz 200 bin lira kazanıyor.

Tol­ga Çe­vik, ‘Ko­me­di Dük­kâ­nı­’ prog­ra­mı ve gös­te­ri­siy­le son dö­ne­min en ba­şa­rı­lı ko­med­yen­le­ri ara­sın­da yer alı­yor. Eşi Öz­ge Çe­vi­k’­in ağa­be­yi Cem Yıl­ma­z’­a ra­kip gös­te­ri­len Çe­vik de ka­yın­ço­su gi­bi lüks oto­mo­bil me­ra­kıy­la ta­nı­nı­yor. Çe­vik, ga­ra­jın­da­ki oto­mo­bil­le­riy­le Yıl­ma­z’­ı ya­ka­la­sa da iki ko­med­ye­nin ka­zan­cı ara­sın­da­ki bü­yük fark göz­ler­den kaç­mı­yor.

AV­RU­PA TUR­NE­Sİ­NE ÇI­KI­YOR

Tol­ga Çe­vik, bir gös­te­ri­sin­den 25 bin li­ra ka­za­nır­ken Cem Yıl­maz, tek gös­te­ri­den 200 bin li­ra alı­yor. Ün­lü ko­med­yen böy­le­ce eniş­te­si­ni 8’e kat­la­mış olu­yor. Ka­sım ayın­da Av­ru­pa tur­ne­si­ne çı­ka­cak olan Tol­ga Çe­vik, 17 gün­de  7 ül­ke ge­ze­rek Av­ru­pa­’da­ki hay­ran­la­rıy­la bu­lu­şa­cak. Çe­vik, tur­ne­den top­lam 175 bin li­ra ka­za­na­cak. Cem Yıl­maz, geç­ti­ği­miz yıl çık­tı­ğı Av­ru­pa tur­ne­sin­de 56 gös­te­ri ya­pa­rak 12 mil­yon li­ra ka­zan­mış­tı.

EV­Lİ­LİK ŞANS GE­TİR­Dİ

2004 yı­lın­da Cem Yıl­ma­z’­ın kız kar­de­şi Öz­ge Çe­vi­k’­le ev­le­nen ün­lü ko­med­yen, Ko­me­di Dük­kâ­nı prog­ra­mıy­la hız­la zir­ve­ye tır­man­dı. Ün­lü oyun­cu o dö­nem­de rol al­dı­ğı di­zi­nin se­ti­ne İETT oto­bü­sü­ne bi­ne­rek gi­di­yor­du.
<< Önceki Haber Cem Yılmaz 8'e katladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER