Cezanın 'Gezi' ile ilgisi yokmuş!

Gezi eylemlerine destek verdiği için işletmesinin kapatıldığını iddia eden Tarkan Konar'a yalanlama geldi.

İddiaya yalanlama: Gezi eylemiyle ilgisi yok

  • "Gezi eylemlerine destek verdi, dükkanı kapandı." iddialarına yalanlama.
  • Demircan: Konar, kuralları defalarca ihlal ettiği için işletmesi zaten geçici olarak kapanacaktı.

Beyoğlu Eğlence Yerleri Başkanı Tarkan Konar, Gezi Parkı olaylarını desteklediği gerekçesiyle dükkanının kapatıldığını iddia etti. 

Beyoğlu belediye başkanı Ahmet Misbah Demircan bu iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı. 

Ahmet Misbah Demircan: "Eğer bir işletme bir cezaya çarptırılacaksa onun da kuralları var böyle bir günde hemen birini cezalandırılması diye bir şey asla olamaz." 

Demircan, söz konusu işletmenin daha önce ceza aldığını hatırlattı.

Misbah Demircan: "Bu işletmemiz ısrarla sokağı kapatan bir işletmemizmiş. 13 Nisan'da bu konuyla ilgili kendisine tebligat yapılmış ve encümenimiz para cezasına çarptırmış." 

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, aynı işletmenin yine kuralları ihlal edince kapatma kararı uygulandığını söyledi.

Belediye Başkanı Demircan: "Defa tekerrür ettiğinde onu geçici kapama olarak değerlendiriyor encümen. Encümen bu kararı 4 temmuzda almış. Kendisine de 15 Temmuz'da bildirmiş. Yarın sizi gelip mühürleyeceğiz. Tedbirinizi alın diye."

Belgelere göre, mühürlenme tebligatı, basın açıklamasından bir gün önce yapıldı. Yani Tarkan Konar, işletmesinin geçici olarak kapanacağını aslında biliyordu.

Demircan: "Bu ayın 15'inde tebligatı almış eline. Mühürlemiş. Teslim aldığını söylemiş. Ertesi gün sabah çıkmış basının karşısına açıklamasını yapmış. Öğleden sonra da kapanınca. "Aa bak açıklama yaptık dükkanımızı kapattılar." diye beyanat vermiş. Tabi bu şık değil. Kamuoyunu basını yanıltma."


<< Önceki Haber Cezanın 'Gezi' ile ilgisi yokmuş! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER