Çocuklar belediye başkanını havuza attı

Çocuklar, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Baydemir'i havuza attı.

Çocuklar belediye başkanını havuza attı

  • çocuklar, Baydemir'i i ellerinden ve ayaklarından tutarak havuza attı.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 8 yılda, 5 bin 500 yoksul çocuğun Hazar Gölü kenarında tatil yapmasına olanak sağladı. Yaz kampını ziyaret eden Belediye Başkanı Osman Baydemir'le şakalaşan çocuklar, Baydemir'i ayağından tutup havuza attı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Çocuk ve Kreş Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 8 yıldan bu yana organize edilen Çocuk Yaz Kampına bu güne kadar 5 bin 500 yoksul çocuk yaralandı.

HaberTürk'ün haberine göre, Elazığ'ın Hazal Gölü kenarında bir hafta yapılan tatilde çocuklara ücretsiz; diş fırçası ve macunu, ayakkabı, şort, tişort, şapka, terlik ve havlu gibi malzemeler dağıtıldı.  Bir hemşire ve sağlık aracının 24 saat hizmet verdiği Çocuk Yaz Kampı'nda 9-14 yaş arası kız ve erkek çocuklar yararlanıyor.

Çocuk Yaz Kampı'nı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Kürtçe Dil Atölyesi'nde kısa bir süre ders verdi. Baydemir, daha sonra çocuklar ile havuzda yüzme yarışı yaptı. 

Osman Baydemir ile çocukların keyfinin yerinde olduğu gözlenirken, bazı çocuklar Baydemir'i ellerinden ve ayaklarından tutarak havuza fırlattı.
<< Önceki Haber Çocuklar belediye başkanını havuza attı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER