Düğünler azalınca 155 ihbarları azaldı

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, '155 Polis İmdat Hattı'na yapılan ihbar sayısının yaz aylarına oranla yüzde 50 düştüğünü söyledi.

Düğünler azalınca 155 ihbarları azaldı

Emniyet Müdürü Kahya, Mobese merkezinde polis muhabirleriyle bir araya geldi. 155 Polis İmdat Hattı'nda haftanın 7 günü 24 saat boyunca görevlilerin büyük bir hassasiyet içerisinde bulunduğunu hatırlatan Kahya, yaz aylarında günlük ortalama 2 bin 500 ihbarın kış aylarında bin 250'ye kadar düştüğünü söyledi. Kahya, "Bugünlerde ihbar sayısı azaldı. Düşmedeki sebepler arasında; ekiplerin olay yerine daha çabuk gitmesiyle tekrar ihbarların önüne geçildi, hem de sezon itibariyle özellikle gürültüye dayalı ihbarlar azaldı. Bursa'da tavuk alma cemiyetleri var. Düğünler azalınca o ihbarlar da azaldı." dedi. 

CANLI YAYINDA MİLLİ PİYANGO'DAN İKRAMİYE ÇIKIP ÇIKMADIĞINI İZLEDİ

Görüntü merkezini de gezen Emniyet Müdürü Kahya, şehir genelinde şiddet gören kadınlara yönelik 13 panik butonu olduğunu söyledi. Kahya, 155 Polis İmdat Hattı'na en çok gürültü ile park ve bahçelerdeki olumsuzluklara yönelik ihbarların geldiğine dikkat çekti. 

Mobese kameralarının şehir genelinden aldığı görüntüleri de canlı olarak basın mensuplarıyla izleyen Emniyet Müdürü Kahya, gazetecilerle birlikte 'bakalım ikramiye çıktı mı?' diyerek Milli Piyango bayisinden kazı kazan alan vatandaşları da izledi.

CİHAN

<< Önceki Haber Düğünler azalınca 155 ihbarları azaldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER