Erdoğan: Derhal açıkla!

Başbakan Erdoğan: Buradan bir kez daha ifade ediyorum; Allah'ın izniyle bu mesele çözülecek.

Erdoğan: Derhal açıkla!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, terör sorununa ilişkin ''Buradan bir kez daha ifade ediyorum; Allah'ın izniyle bu mesele çözülecek. Bugün ya da yarın, er ya da geç, Türkiye'nin huzuruna, kardeşliğine, büyümesine ve kalkınmasına ayak bağı olan bu cerahat mutlaka sökülüp atılacak. Şu anda devam eden süreçte kararlılıkla yol alıyoruz. Umutluyuz, iyimseriz, sürece olumlu bakıyoruz; ama aynı zamanda temkinliyiz ve dikkatliyiz'' dedi.

Erdoğan, Fransa'nın başkenti Paris'te yaşanan suikaste ilişkin şöyle konuştu: ''Fransa, bu olayı derhal aydınlatmalıdır. Ayrıca, Fransa Devlet Başkanı bu terör örgütü mensuplarıyla neden görüştüğünü, ne görüştüğünü, hangi tasarım dahilinde bu teröristlerle iletişim halinde olduğunu da derhal Fransız, Türkiye ve dünya kamuoyuna açıklamalıdır.''

BDP'lilere de sert çıkan Erdoğan, "BDP ilk andan itibaren devleti suçlamaya başladı. Örgüt ihtimali olma ihtimalini görmezden geldiler. Neden? Çünkü ucu onlara dokunacak. Bu terör örgütü pirü pak örgüt müdür? Hiç mi bugüne kadar böyle infazlar yapmadı? Mazlum Doğan, Mazlum Korkmaz örgüt içinde nice genç, nice çocuk infaz edildi. 5 tane kadın terörist de böyle infaz edildi. Sakine Cansız'ın nişanlısı Mehmet Şener dahi örgüt tarafından infaz edildi. Suçu devlete atmaya çalışanlar geçmişte örgüt içi infazları sorgulayamadılar" ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber Erdoğan: Derhal açıkla! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER