Fikret Hakan'dan Yalçın Küçük'e çok sert sözler!

Oyuncu ve Yönetmen Fikret Hakan, konuk olduğu Balçiçek İlter'in programında, Yalçın Küçük ile ilgili sert sözler söyledi.

Fikret Hakan'dan Yalçın Küçük'e çok sert sözler!

12 Eylül döneminde kaleme alınan "Aydınlar Dilekçesi"nin yazılma sürecini ve sonrasında yaşananları anlatan Fikret Hakan, Yalçın Küçük yüzünden çok canının yandığını söyledi. 

Ünlü oyuncu Hakan, “Şimdi o hapishanede, eden buluyor. Bu konuda hala hıncımı, kinimi taşıyorum. Hayatım boyunca herkesi affettim ama o adamı asla affetmem” dedi.

“AYDINLAR DİLEKÇESİ BİR REZİLLİKTİ”

Aydınlar Dilekçesi ile ilgili anlatılanların doğru olmadığını söyleyen Fikret Hakan, sözlerine şöyle devam etti: Aziz Nesin bizi çağırdı. Toplandık ve şuna karar verildi: Yazarlar adına Yalçın Küçük, sanatçılar adına ben buluşacağız ve yazıyı beraber kaleme alacağız. Ben bu yazı için işlerimi iptal ettim ama Yalçın Küçük beni ne aradı ne sordu. Günün birinde kahvehanede otururken geldiler, “Sonra okursunuz” diyerek aceleyle imzalattılar. Bu kadar kötü dille yazılmış bir protesto olamaz. Ben olsaydım böyle bir rezillik olmazdı.

“YALÇIN KÜÇÜK ŞİMDİ HAPİSTE, EDEN BULUYOR”

"Ben davayı filan satmadım. Ben karşı olsam zaten bu işin içinde bulunmazdım. Yalçın Küçük şimdi hapishanede, eden buluyor. Ben çok karalandım, onun yüzünden çok canım yandı. Çıktığı zaman gelsin, canlı yayında o geceyi konuşalım. Acaba yüzüme bakabilecek mi? Hapishanede olsun, dışarıda olsun. Yalçın Küçük bütün gerçekleri ortaya koyarak yazmalıdır. Beni hayatımda en çok yaralayan olayların başında bu geliyor."
<< Önceki Haber Fikret Hakan'dan Yalçın Küçük'e çok sert sözler! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER