Fırtına çıkan Antalya'da okullar tatil edildi

Antalya'da hızı saatte 107 kilometreye kadar çıkan fırtına hayatı olumsuz etkiliyor.

Fırtına çıkan Antalya'da okullar tatil edildi

Antalya'da hızı saatte 107 kilometreye kadar çıkan fırtına hayatı olumsuz etkiliyor. İlde ilk ve orta dereceği okullar tatil edildi.

Antalya'da dün başlayan gece şiddetini artıran fırtına şiddetini artırarak devam ediyor. hayatı olumsuz etkiliyor. Gece 24.00'ten saat 06.00'ya kadar ortalama 77 kilometre esen rüzgar hızını artırdı. Sabah saat 6.00'dan sonra rüzgarın saatteki hızı 107,28 kilometreye çıktı. Antalya için 'tam fırtına' uyarısı yapan Meteoroloji, öğleden sonra rüzgarın şiddetini kaybedeceğini akşama doğru da yağmurun etkili olacağını tahmin ediyor. Antalya'da son 24 saatte metrekareye 84,7 kg yağış düşerken, sabah saat 6.00'dan sonra bu miktar 107,28 kg olarak ölçüldü.

Antalya'daki fırtına hayatı da olumsuz etkiliyor. Merkez ilçeler Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Aksu ve Döşemealtı'nın yanısıra Kemer, Korkuteli ve Demre ilçelerinde de ilk ve orta dereceli okullar valilik kararıyla bir gün (bugün) tatil edildi. Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı duyuruldu.

Fırtına sebebiyle dalgalar Konyaaltı sahilini dövdü. Akdeniz Bulvarı, dalgalar sebebiyle trafiğe kapatıldı. Şiddetli rüzgar sebebiyle şehirde çöp konteynerleri ve ağaçlar devrildi, çatılardaki gün ısı sistemleri ve işyeri tabelaları uçtu. Şehrin bazı bölgelerine geceden bu yana elektrik verilemiyor.

CHA
<< Önceki Haber Fırtına çıkan Antalya'da okullar tatil edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER