HDP'den hain saldırıya kınama

HDP Merkez Yürütme Kurulu'ndan Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir astsubayın silahlı saldırıya uğrayarak yaralanmasına ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

HDP'den hain saldırıya kınama

HDP Merkez Yürütme Kurulu, Diyarbakır Bağlar'da bir astsubaya düzenlenen saldırıyı kınadığını belirterek, "Ne yazık ki, son günlerdeki gelişmeler, kaygı duymakta haklı olduğumuzu gösteriyor. Türkiye hızla sonu belirsiz olan bir ortama sürüklenme tehlikesini yaşıyor" açıklamasında bulundu.

HDP Merkez Yürütme Kurulu'ndan Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir astsubayın silahlı saldırıya uğrayarak yaralanmasına ilişkin yazılı açıklama yapıldı. "Diyarbakır'daki saldırıyı kınıyoruz" başlığıyla paylaşılan açıklamada, 29 Ekim günü Diyarbakır'da bir astsubaya yönelik saldırının üzüntüyle öğrenildiği belirtildi. Bu tür saldırılarının asla kabullenmediklerini ve kınadıklarını ifade eden HDP, "Ne yazık ki, son günlerdeki gelişmeler, kaygı duymakta haklı olduğumuzu gösteriyor. Türkiye hızla sonu belirsiz olan bir ortama sürüklenme tehlikesini yaşıyor. Gelişmelerin, toplumsal ve politik ortamı daha fazla zedelemeden ve istenmeyen sonuçlara sürüklemeden durdurulması için HDP olarak üstümüze düşeni yapma konusunda kararlıyız" açıklamasında bulundu.

HDP, herkesi sağduyuya, çözüm ve barış sürecinin gereklerini yerine getirmeye, Türkiye'yi yeniden çatışmalı bir ortama sürükleyecek tutumlardan kesinlikle uzak durmaya çağırdı.
<< Önceki Haber HDP'den hain saldırıya kınama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER