Havuzun kadrolu elemanı Fidel Okan'a kötü haber

Gezi eylemleri esnasında yaşandığı iddia edilen Kabataş hadisesinin yalan olduğunu itiraf eden ve Sümeyye Erdoğan'a suikast iddialarına karşı çıkan, havuz medyası A Haber'in yorumcusu avukat Fidel Okan'ın televizyona çıkması yasaklandı.

Havuzun kadrolu elemanı Fidel Okan'a kötü haber

Kabataş'ta başörtülü bir kadının Gezi olayları sırasında yarı çıplak protestocular tarafından darp edildiğini iddia eden yandaş Yeni Şafak yazarı Elif Çakır'ın avukatlığını yapmış olan Fidel Okan'ın televizyona çıkmasının yasaklandığı iddia edildi.

Çakır'ın Kabataş iddiasının tezgah olduğunu açıklayan avukat Fidel Okan'ın Sümeyye Erdoğan'a suikast yazışmalarına da karşı çıktığı için televizyondaki programına çıkmasının yasaklandığı iddia ediliyor.

Hanefi Avcı'nın avukatlığını da yapan, Kabataş iddiasının sahibi Elif Çakır'ın o dönemki avukatı Fidel Okan, son dönemlerde Elif Çakır'ın bu iddiasının yalan olduğunun ortaya çıkması gibi, Sümeyye Erdoğan'a yönelik suikast iddialarının da gerçek dışı olduğunu savunarak, dikkat çekmişti.

Havuz medyasının yandaş yayınlarından Star ve Akşam gazetelerinin ortaya attığı suikast iddiası ile bağlantılı olarak, Twitter fenomeni Fuat Avni ile CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran arasında geçtiği iddia edilen yazışmaların da sahte olduğunu savunarak bunun "paralel yapı" ile mücadeleye zarar verdiğini iddia eden Avukat Fidel Okan'ın bu çıkışından sonra, iki yıldan bu yana sürekli yorumcu olarak katıldığı Sevilay Yükselir'in A Haber'deki programına da artık çıkarılmaması dikkat çekti.


Superhaber.tv

<< Önceki Haber Havuzun kadrolu elemanı Fidel Okan'a kötü haber Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER