Hidayet Karaca: Vatan evlatları feda ediliyor, millet bunu görüyor

Samanyolu Yayın Gurubu Başkanı Hidayet Karaca r, sahur vakti gözaltına alınan polislerin ailelerini ziyaret etti.

Hidayet Karaca: 'Vatan evlatları feda ediliyor, millet bunu görüyor'

 'Türkiye yiğit anneleri, yiğit evlatları görmüş oldu' diyen Karaca, "Ülkenin demokrasisi, vatan evlatları feda ediliyor. Millet bunu görüyor. Masumlarla oyun oynamasınlar" ifadelerini kullandı. 'Selam - Tevhid terör örgütünün Türkiye'nin en büyük terör ögütlerinden biri olduğu dile getiren Karaca, 'Selam - Tevhid terör örgütü, Yargıtay tarafından onaylanmış bir örgüttür' dedi.
"BURADAKİ İNSANLAR CASUSUN PEŞİNDEN KOŞMUŞ YİĞİTLERİN AİLESİ"
Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca, sahur sofrasından apar topar gözaltına alınan ve gün geçtikçe içinin boş olduğu netleşen iddialarla suçlanan emniyet görevlilerinin ailelerini ziyaret etti. Onlara destek verdi. Karaca, "buradaki insanlar, casusluk değil, casusun peşinden koşmuş yiğitlerin anaları evlatları eşleridir" dedi.

Karaca, "Casusluk değil casusun peşinden koşmuş insanların yiğitlerin anaları evlatları eşleri burada. Ve bunlara destek olan insanlar burada biz de bunlarla en azından beraber olmak için buradayız." ifadelerini kulandı.

HUKUKSUZLUKLARI HATIRLATTI
Hidayet Karaca, emniyet görevlilerinin maruz kaldığı ve ayyuka çıkan hukuksuzlukları hatırlattı ve şöyle konuştu: "Eninde sonunda bir gün hukuk üstünlüğünü koruduğunda bu davalar tekrar açılır  ve kim hangi makamda olursa olsun hangi konumda olursa olsun"

"ÜLKENİN DEMOKRASİSİ FEDA EDİLİYOR"
Ülke demokrasisinin büyük yara aldığını ifade eden Karaca, "Ülkenin demokrasisi feda ediliyor. Ülkenin vatan evlatları feda ediliyor birileri kurtulsun diye birileri yazlıklarda yatlarda tatil yapsınlar diye. Birileri Mısır'daki yönetimi tenkit ediyorlarsa burada yapılanın İSİSi'nin yaptığından ne farkı var?" dedi.

ARINÇ'A SERT TEPKİ GÖSTERDİ
Hidayet Karaca, Bülent Arınç'ın "Özür dilesinler barışalım"  ve " Camiayla anlaşmak için heyetler kuruldu" iddiasına sert tepki gösterdi: "Bu insanlar niye özür dileyecek? Suçları varsa yargılanacaklar suçları yoksa niye özür dilesinler ki. Hiç kimse biat etmez. Boynunu verir ama vicdanın vermez, karakterinden ödün vermez bu meseleler için üçer kişilik komisyon kuruldu külliyen yalan onun da isimlerini versinler. Daha önce de dedi ki 'Başbakan'ı tehdit ettiler' dedi. O zaman ben de sordum tehdit eden kimse çıksın söylesin hala söylemiyorlar
 



<< Önceki Haber Hidayet Karaca: Vatan evlatları feda ediliyor, millet... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER