İranlı Reza'dan tarihi yalıya özel iskele

İranlı İş adamı Reza Zarrab'ın, 26 milyon liralık tarihi yalının önüne yaptırdığı özel iskelenin görüntüleri ortaya çıktı.

İranlı Reza'dan tarihi yalıya özel iskele

Şarkıcı Ebru Gündeş ile iranlı eşi Reza Zarrab'ın Kanlıca'daki ikiz yalılarının önüne özel bir iskele yaptırdığı çok konuşulmuştu.

“SIRDAŞI” PAYLAŞIYOR

Ebru Gündeş ile 17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu’nda tutuklandıktan sonra serbest bırakılan eşi Reza Zarrab, korumalar ve yüksek duvarlar ardında lüks yaşamlarına devam ediyorlar. Ancak ünlü şarkıcının yanından ayrılmayan arkadaşı Birol Tokat, Instgram hesabından ilginç fotoğraflar paylaşıyor.

İşte İstanbul Boğazı’na açılan o iskele…



110 BİN LİRALIK SİSTEM

Kanlıca’daki ikiz yalılara deniz araçlarının rahat yanaşabilmesi için otomatik açılıp kapanan, basamak haline gelen elektrikli iskele sistemi için 110 bin lira harcandığı öne sürülmüştü.

BODRUM’DAN BİLDİRİYOR

Sözcü'nün haberine göre Gündeş’in 20 yıllık arkadaşı Tokat, Kanlıca’daki yalıda tekne geldiğinde uzaktan kumandayla açılan iskelenin fotoğrafını paylaştı. tatillerde de Gündeş’in yanından ayrılmayan Tokat, yer belirtmeden sanatçının Bodrum Kaleiçi’ne bakan süper lüks villasının fotoğraflarını da hesabına koydu.



AKILLI EVDE HAVUZ KEYFİ

Eski şarkıcı Birol Tokat’ın tatil fotoğrafları, Ebru Gündeş‘in yanından ayrılmadığını gösteriyor. Bodrum Kalesi’ne bakan bu havuz fotoğrafı da, Gündeş’in Regnum Evleri’ndeki milyon dolarlık villasında çekilmiş. Evdeki güvenlik,elektrik ve ısınma sistemleri bilgisayardan kontrol edilebiliyor.

HEP YANINDA

Tokat, lüks yattan birçok fotoğraf paylaşmış. malta bayrağı taşıyan yatta Jet-ski, sürat motoru ve motosiklet park edebilecek alan yer alıyor. Ayrıca güvertede jakuzi de var. Birol Tokat, Reza Zarrab’ın “60 Years”(60 Yıl) adlı 48 metrelik lüks yatından da fotoğraflar geçmiş. 


<< Önceki Haber İranlı Reza'dan tarihi yalıya özel iskele Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER