İstanbul, Ankara ve İzmir'de peş peşe görevden almalar

İstanbul'da gerçekleşen görevden almaların yanısıra Ankara Emniyeti'nde de 18 polis müdürünün görev yeri değiştirildi. Daha sonra İzmir Emniyet Müdürlüğünde de 4 şube müdürü ile 2 ilçe emniyet müdürünün de görev yeri değişti.

İstanbul, Ankara ve İzmir'de peş peşe görevden almalar

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından dün İstanbul'da 11 polis müdürü görevlerinden alındı. Bu görevden almaların ardından akşam saatlerinde Ankara Emniyet'inden de Narkotik, Mali, Kaçakçılık, Organize ve Koruma Şube Müdürlerinin de aralarında bulunduğu 18 kişinin yeri değişti.

Görev yerleri değiştirilen görevlilerin yerlerine yeni müdür ve yardımcısı atandı. Görevden alınan kişilerin ise pasif görevlere alındığı kaydedildi.

İşte İstanbul'da görevden alınan 11 polis müdürünün isimleri

Organize Suçlarla Mücadele ve Narkotik Şube'den sorumlu İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mahir Çakallı.

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden sorumlu il emniyet müdür yardımcısı Hamza Tosun.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Yakup Saygılı ve yardımcıları Yasin Topçu ve Kazım Aksoy.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardınç'ın yardımcıları Ahmet Kalender ve Şenol Demir.

Terörle Mücadele Şube Müdürü Ömer Köse.

Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürü Tuğrul Turhal.

Asayiş Şube Müdürü Ertan Erçıktı.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç.

Bir ilde daha emniyette görev değişikliği

İstanbul'daki yolsuzluk operasyonundan ardından İstanbul, Ankara, Bursa, Kayseri, Trabzon ve Kocaeli’den sonra İzmir Emniyet Müdürlüğünde de 4 şube müdürü ile 2 ilçe emniyet müdürünün görev yeri değişti. 

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından İzmir İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 4 şube müdürü ile 2 ilçe emniyet müdürünün görev yeri değişti. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Erikoğlu, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Emin Göktaş ve Terörle Mücadele Şube Müdürü Halil İbrahim Güzel görevlerinden alındı. Görevden alınan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Erikoğlu'nun yerine Foça İlçe Emniyet Müdürü Bahadır İçmeyiz, Mali Şube Müdürü Emin Göktaş'ın yerine Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Bora Köprü ve Terörle Mücadele Şube Müdürü Halil Güzel'in yerine Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya atandı.

İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın imzaladığı yeni görevlendirme ile birlikte görevden alınan Terörle Mücadele Şube Müdürü Halil İbrahim Güzel Adnan Menderes Havalimanı'na Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Erikoğlu Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ve Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Emin Göktaş ise Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne atandı.

<< Önceki Haber İstanbul, Ankara ve İzmir'de peş peşe görevden almalar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER