İstanbul BŞB Fenerbahçe maçının özeti ve golleri Burada

Süper Lig 32. hafta karşılaşmasında Atatürk Olimpiyat Stadında Fenerbahçe ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geldi. İstanbul BŞB2-0 Fenerbahçe

İstanbul BŞB Fenerbahçe maçının özeti ve golleri Burada

Şampiyonluk şansını sürdürmek için Galatasaray maçından gelecek skoru bekleyecek olan Fenerbahçe, kümede kalmak için kazanmaktan başka çaresi olmayan İBB'ye konuk oluyor.

Fenerbahçe şampiyonluk şansını devam ettirmek için İstanbul BŞB'yi yenmek zorunda. Ancak Sarı Kanarya'ya sadece kazanmak yetmiyor. Zirvedeki G.Saray'ın da Sivas karşısında puan kaybetmesi gerekiyor.

Sarı-lacivertliler, mücadelede 3 puanı alırsa Süper Lig'de ikinciliği ve 2013-2014 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerine katılmayı garantileyecek.



İSTANBUL BŞB - FENERBAHÇE

STAT: Atatürk Olimpiyat
SAAT: 20.00
HAKEM: Bülent Yıldırım
YAYIN: Lig TV 2

İSTANBUL BŞB
İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmaya kalede Carvalho, defansta; Ekrem, Can Arat, Zayatte, Geraldes orta sahada; Holmen, Efe, Zeki forvette ise Tayfun, Tevfik, Ömer Can 11'i ile başlayacak.
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Korkmaz

FENERBAHÇE:Fenerbahçe kalede Mert, savunmada; Mehmet Topuz, Bekir, Egemen, Hasan Ali orta sahada; Cristian, Emre, Mehmet Topal forvette ise Stoch, Webo, Sow 11'i ile sahaya çıkacak.
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

<< Önceki Haber İstanbul BŞB Fenerbahçe maçının özeti ve golleri Burada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER