İstanbul'un göbeğinde IŞİD yanlısı protesto

Taksim'de İstiklal Caddesi'ndde bulunan Galatasaray Lisesi önünde terör örgütü IŞİD yanlısı bir grup protesto yürüyüşü gerçekleştirdi.

İstanbul'un göbeğinde IŞİD yanlısı protesto

49 konsolosluk görevlisini 101 gün elinde rehin tuttuktan sonra "diplomatik ikna"larla serbest bırakan, kafa kesip yayınlayan terör örgütü IŞİD İstanbul'un göbeğinde protesto gerçekleştirdi. 

Twitter'da yayınlanan IŞİD yanlısı grubun eylem fotoğraflarında, İstanbul'un en kalabalık caddesi olan ve Gezi olayları sırasında polisin sert müdahalede bulunduğu İstiklal Caddesi'ndeki Galatasaray Lisesi önünde hiçbir müdahale olmadığı görülüyor...

"IŞİD BAHANE HEDEF SURİYE HALKI VE DEVRİMİDİR"

ABD'nin IŞİD hedeflerini vurmasından rahatsız olan bazı Sivil Toplum Kuruluşlarının "IŞİD'in bahane edildiği" mesajı verilen protestoda ABD savaş uçaklarının Suriye'deki IŞİD hedefleri diye sivil ve muhaliflere yönelik operasyon düzenlediği iddia edildi.

İmkan Der, Özgür Der, İlim Der, Ribat Der ve Öncü Nesil İnsani Yardım Derneği gibi "İslami STK"ların ortaklaşa düzenlediği protestoda Murat Özer tarafından bir basın açıklaması yapıldı.
 
Murat Özer konuşmasında Amerikan Emperyalizminden ve Küresel ölçekte Müslüman halklara yapılan zulümden bahsetti.
 
Farklı döviz ve pankartlar açılan protestoda en dikkat çeken pankartlardan biri üzerinde "IŞİD bahane, hedef Suriye halkı ve devrimidir" yazılı pankart oldu.






<< Önceki Haber İstanbul'un göbeğinde IŞİD yanlısı protesto Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER