Kimse Yok Mu'ya gönüllü olmaya davetlisiniz! Hemen üye olun

Kimse Yok Mu Derneği yeni bir kampanya başlattı. Dernek, şefkat elini tüm dünyaya ulaştırmak için yardımseverleri Kimse Yok Mu Derneği'ne 'gönüllü üye' olmaya davet ediyor.

Kimse Yok Mu'ya gönüllü olmaya davetlisiniz! Hemen üye olun

Bilindiği üzere dünyanın hemen hemen her yerinde yardıma muhtaç insanlara umut ışığı olan ve onların ellerinden tutan Kimse Yok Mu Derneği son dönemlerde havuz medyası tarafından hedef haline getirilmişti. 

Dernek, havuz medyasının ve hükümet üyelerinin birbirinden mesnetsiz iftiralarına maruz kalmış, defalarca tekzip edilmesine rağmen yalan haberlerle kurum yıpratılmaya çalışılmıştı.

Bu yaşanan hedef göstermelerin ve hukuksuzlukların akabinde Kimse Yok Mu Derneği'nin 22.09.2014 tarihli ve 2014/6812 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile izin almadan yardım toplayabilme hakkı elinden alınmıştı. Derneğin maruz kaldığı hukuksuzluklar bununla da kalmamış SMS ile yardım toplama yetkisi de yürürlükten kaldırılmıştı.

Bütün bu yıpratma faaliyetleriyle mücadele eden Kimse Yok Mu Derneği yeni bir kampanya başlattı. Dernek, şefkat elini tüm dünyaya ulaştırmak için yardımseverleri Kimse Yok Mu Derneği'ne 'gönüllü üye' olmaya davet ediyor. Dernek; başı okşanmamış bir yetim kalmayana kadar, sağlıklı ve temiz içme suyuna ulaşamayan yoksullar kalmayana kadar, hayırseverleri, 'gönüllü üye' olmaya davet ediyor.

Kimse Yok Mu'ya 'gönüllü üye' olmak ise çok kolay. Yapılması gereken sadece derneğin resmi internet sitesinden BU ADRESİ TIKLAYARAK gönüllü üye formunu doldurmak. Kimse Yok Mu Derneği, yeni kampanyasıyla 250 Bin hayırsever ile Kimse Yok Mu'nun şefkat elini tüm dünyaya ulaştırmak istiyor.


SAMANYOLUHABER.COM

<< Önceki Haber Kimse Yok Mu'ya gönüllü olmaya davetlisiniz! Hemen üye olun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER