Kopenhag - Galatasaray maçını şifresiz kanalda izleyin

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, Kopenhag ile deplasmanda karşılaşacak. Mücadele Star TV'de...

Kopenhag - Galatasaray maçını şifresiz kanalda izleyin

Parken Stadı'nda oynanacak mücadeleyi İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Martin Atkinson yönetecek.
21:45'te oynanacak olan mücadele Star TV'den naklen yayınlanacak. 

GALATASARAY YENERSE AVRUPA LİGİ GARANTİ

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın Kopenhag ile oynayacağı salı günkü mücadele hayati önem taşıyor. Galatasaray bu hafta son sırasında bulunan FC Copenhagen'ı yenerse grubu ilk 3 sıra içinde bitirmeyi garantileyecek. Sarı-kırmızılılar 3 maç sonunda 4 puana sahip vedeplasmanda rakibini yenerse 7 puana yükselecek. FC Copenhagen ise 1 puanda kalacak. Son 2 maçta Galatasaray yenilirse rakibi de 2 maçını da kazansa bile puanlar eşitlenecek ancak ikili averajda üstün olan Galatasaray rakibinin önünde yer almış olacak.

KALE ERAY'IN

Fernando Muslera'nın talihsiz sakatlığı sonrası şans bulması beklenen Galatasaray'ın 1991 doğumlu kalecisi Eray İşcan iki sezonda sadece 3 resmi maçta görev yaptı.
Toplamda 106 dakika sahada kalan ve sadece bu sezon 4.haftada M.P.Antalyaspor karşısında ilk 11'de görev yapan Eray İşcan geçen sezon 32.haftada Sivasspor karşısında son 10 dakika, Ziraat Türkiye Kupası maçında Balıkesirspor karşısında son 5 dakika görev almıştı. Eray İşcan görev aldığı 106 dakika içinde kalesinde ise 2 gol gördü.

MANCINI: "GÜZEL SONUÇ ALACAĞIZ"

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, "5 haftada değişim zor, ama takım iyi çalışıyor, zamana ihtiyacımız var. Çok yoğun ve ağır şartlarda çalışıyoruz. Takım iyiye gidiyor ama zor bir grup, her şey yapabiliriz. Gruptaki favoriler Real Madrid ve Juventus görünse de Galatasaray olarak güzel sonuçlara gideceğiz" diye konuştu.

SOLBAKKEN KORKMUYOR

Sadece Sneijder'ın olmayışının kendileri için küçük bir avantaj olduğunu bildiren rakip takımın hocası Solbakken, "Sonuçta bu bir takım oyunu. Galatasaray'da sistem olarak iki tercih var. Biri Drogba etrafında yapılan oyun sistemi, diğeri Mancini geldikten sonra oynatmaya başladı ki o da Drogba ve Burak Yılmaz'ın yan yana oynaması ama sonuçta bunlar bizi pek etkilemiyor. Biz elimizden geldiği kadar iyi oynamaya çalışacağız" dedi. 

KOPENHAG
Wiland
Jacobsen
Mellberg
Siqurdsson
Bengtsson
Gislason
Bolanos
Claudemir
Braaten
Vetokele
Jorgensen

GALATASARAY
Eray
Emre
Burak
Drogba

SAAT: 21:45
STAT: Parken
YAYIN: Star TV
HAKEM: Martin Atkinson
<< Önceki Haber Kopenhag - Galatasaray maçını şifresiz kanalda izleyin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER