Kuzey bölgelerde yağış etkili

Yağışlı hava kuzey kesimlerde etkili olmaya devam ediyor. Yağış cuma günü ülkeyi terk etmesi bekleniyor

Kuzey bölgelerde yağış etkili

Sıcaklıklar Marmara'nın batısı, kıyı Ege ve Batı Akdeniz'de biraz artacak, İç Anadolu, Batı Karadeniz ve Afyon çevrelerinde 2 - 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.Rüzgar güneydoğuda güney ve güneybatı, diğer yerlerde kuzey ve kuzeybatıdan hafif arasıra orta, kuzey ve batı kesimlerde kuvetlice esecek.
Yarın Marmara ve Karadenizde etkili Yağışlar Perşembe günü Marmara ve Karadeniz'in doğusunda etkisini sündürecek. Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'da güneşli bir hava tahmin edilirken diğer bölgelerde parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Perşembe gününden itibaren hava sıcaklığı batı bölgelerden başlayarak tekrar artacak.
Yağışlar Cuma günü gidecek gibi Bugün sabah saatlerinde Batı Karadeniz'de etkili olmak üzere kuzey bölgelerde, perşembe günü de kuzeydoğu kesimlerde aralıklarla devam edecek olan sağanak yağışların cuma günü yurdu terketmesi bekleniyor.
Cumartesi günü yağışlar iyice gidiyor Hava sıcaklığı da yağışla birlikte kuzey ve iç bölgelerde azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.Cumartesi günü yağış sadece Trakya'da ve Karadeniz'in küçük bir bölümde bekleniyor. Türkiye geneli Güneşli ve parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor
ÖSS günü hava nasıl olacak? Bir buçuk milyondan fazla gencimizi ilgilendiren ÖSS'nin yapılacağı pazar günü Kuzey Marmara ve Batı Karadeniz'de yağış bekleniyor . Hava sıcaklıkları mevsim normallerinde tahmin edilirken öğrencileri pek zorlamayacağa benziyor
Meteorolojik uyarı: Batı Karadeniz bölgesi başta olmak üzere, Marmara ve Kuzey Ege'de beklenen etkili sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların oluşturacağı olumsuz şartlara karşı (su baskını, yıldırım düşmesi ve dolu olayı vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları, analiz ve tahmin merkezinden radar verilerine göre yapılacak anlık meteorolojik uyarıları dikkatle takip etmeleri gerekiyor.
<< Önceki Haber Kuzey bölgelerde yağış etkili Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER