Milletvekili ikna etti, son anda vazgeçirdi

TBMM Dikmen kapısı girişine sabah saatlerinde otomobili ile gelen bir kişi intihar girişiminde bulundu

TBMM'de intihar girişimi!

TBMM girişinde başına silah dayayan bir kişi polisleri alarma geçirdi. Meclis önündeki eylemi ilk olarak yayınlayan Samanyolu Haber TV, hareketli dakikaları anbean canlı olarak veren ilk ve tek kanal oldu. 

Habere göre, Meclis'in Dikmen giriş kapısı önüne 07 BLS 60 plakalı aracıyla gelen kişi, dolandırıldığı iddiasıyla başına silah dayayıp canına kıymak istediğini söyledi. Olay üzerine Meclis’te görevli polisler alarma geçti. Takviye emniyet güçlerinin de gelmesiyle çevrede geniş önlem alındı. Meclise giriş çıkışlarda yapılan kontroller sıklaştırıldı.



ERDOĞAN'DAN YARDIM İSTEDİ

Aracın içindeki şahsın Ömer Faruk. B. olduğu öğrenildi. Şahıs, mafyanın kendisini dolandırdığını, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın kendisine yardım etmesini istediğini, bu nedenle eylem yaptığını söyledi.


MİLLETVEKİLİ İKNA ETTİ

Eylem yapan şahıs, yaklaşık bir saat süren çabalar sonucu polisler ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir tarafından ikna edildi. 

Daha önce de benzer eylemler yapan ve dolandırıcılıktan sabıkası olduğu öğrenilen şahıs, elindeki silahı da polise verdi.


CİHAN

<< Önceki Haber Milletvekili ikna etti, son anda vazgeçirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER