Milletvekili'ne yapılan ikinci skandal!

THY'nin, AK Parti’den istifa eden İstanbul Bağımsız Milletvekili Muhammet Çetin'e yönelik skandal tavrına bir yenisi eklendi.

Milletvekili'ne yapılan ikinci skandal!

Çetin, Pakistan ziyareti dönüşünde THY’nin, uçak biletini iptal ettiğini, yeni bilet alımında da çeşitli sıkıntılara maruz bırakıldığını açıkladı.

İstanbul Milletvekili Muhamet Çetin, Pakistan’dan Türkiye’ye gelmek için bineceği uçakla ilgili bilet konusunda önüne çıkarılan sorunları takipçileriyle  paylaştı.

Muhammet Çetin, THY’nin 06:25’de İslamabad’dan kalkacak olan TK 711 sefer  sayılı uçağı için almış olduğu biletin iptal edildiğini, daha sonra ödemesini yaparak yeni bir bilet almak zorunda bırakıldığını Twitter hesabından duyurdu. İptal edilen ve almış olduğunu ikinci biletinin fotoğrafını da paylaşan Çetin,  yeni bilet alacağı esnada çağrı merkezinden hattın bilerek kesildiğini anlattı. Çetin mahkeme önünde hakkını arayacağını bildirdi.

THY Milletvekili Çetin’i uçaktan indirmek istemişti

Zaman gazetesinin haberine göre, Geçtiğimiz hafta Cuma günü milletvekili Muhammet Çetin'in Pakistan'a gitmek için bindiği THY uçağından indirilmek istenmişti. Skandal basına yansıyınca, pist başında durdurulan uçak saatler süren rötarın ardından havalanmıştı.

<< Önceki Haber Milletvekili'ne yapılan ikinci skandal! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER