Milyonların gözü Cumhurbaşkanı Gül'ün üzerinde!

Cumhurbaşkanı Gül, 3 milyon bin 530 takipçiyle ABD Başkanı Obama'nın ardından, en çok takip edilen devlet başkanları arasında ikinci sırada yer alıyor.

Milyonların gözü Cumhurbaşkanı Gül'ün üzerinde!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, etkin olarak kullandığı Twitter hesabını takip edenlerin sayısı 3 milyonu aştı. Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve kullanan Gül'ün, kurumsal ilişkileri geliştirmek ve halkla doğrudan ilişki kurmak için yöneldiği sosyal medya araçları Facebook, Twitter, YouTube ve Flickr'da hesapları bulunuyor. 

ABD Başkanı Barack Obama 30 milyonun üzerindeki takipçi sayısıyla devlet başkanları sıralamasında birinci sırada yer alıyor.  

Twitter'da 4 milyon 230 binin üzerinde takipçisi bulunan Venezuella Devlet Başkanı Hugo Chavez'in ölümünün ardından Cumhurbaşkanı Gül, ikinci sıraya yerleşti. 

Gül, Twitter'daki ilk paylaşımını 14 Mayıs 2010'da Aydın ziyareti sırasında yaptı, 18 Mayıs 2010'dan sonra da Twitter üzerinden gelen soruları cevaplamaya başladı. 

-9 milyon kez izlendi-

Gül'ün programları ve Çankaya Köşkü ile ilgili bilgilerin yer aldığı iPhone uygulaması da çok sayıda kullanıcı tarafından indirildi. 

YouTube'daki hesap üzerinden yaklaşık bin 100 video paylaşılırken, videolar 751 binin üzerinde görüntülenme sayısına ulaştı. 

Gül, VidiVodo'da bin 908 paylaşımda bulunurken, bu videolar 9 milyonun üzerinde izlendi.



AA
<< Önceki Haber Milyonların gözü Cumhurbaşkanı Gül'ün üzerinde! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER