Minik Lal'ın ikinci mektubu yolda

Okul Müdürü’nü Başbakan Erdoğan’a yazdığı mektup ile şikayet eden 8 yaşındaki Lal Ege Nural, Cüneyt Özdemir’in sunduğu 5N 1K programına konuk oldu.

Minik Lal'ın ikinci mektubu yolda

Cüneyt Özdemir’in 'mektubu neden yazdın?' sorusuna Lal Ege, mektubu okuldaki adaletsizliği göstermek için yazdığını ve daha sonda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdiğini, 3 ay cevap gelmeyince son çare olarak sosyal paylaşım sitesine koyduğunu söyledi. 


Mektubu yazdığı için okul müdürünün kendisine kızdığını belirten Lal. konuşmasına şöyle devam etti:

'Müdür bana kızdı. Gammazladın mı müdürü? dedi. Müdürümüz çok geveze. Hiçbir şey anlamıyor. Zaman değerlendirmesi yapılabilirdi. Bir saat onlar bir saat biz oynaya bilirdik.'

Cüneyt Özdemir’in bundan sonraki hedefinin ne olduğu sorusuna Lal, Başbakan Erdoğan'a ikinci bir mektup yazarak sigara satışının yasaklanmasını isteyeceğini söyledi.

Olay nasıl gelişti

Minik Lal, okul müdürünü basket sahasına girmelerine izin vermediği için Başbakan'a şikayet etmiş, 'sevgili Başbakan Recep Bey' diye başladığı mektubunu Recep amca ifadeleriyle bitirmişti. 2.5 yaşında okuma yazma öğrenen ve üstün yetenekli olduğu ifade edilen küçük kızın mektubunu ailesinin facebook'ta paylaşmasıyla ortaya çıkan talepleri bir anda sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girmişti.

Küçük kız mektubunda 'Sevgili Başbakan Recep Bey, Bizim okul müdürü küçüğüz diye basket sahasında oynamamıza izin vermiyor.. Bu bizi çok üzüyor, sınıf olarak ağlıyoruz. Recep amca lütfen müdürümüzü tembihleyin. Bizim onlardan ne farkımız var, ben de senin gibi başkanım, yardım kolu başkan yardımcısıyım' ifadelerini kullanmıştı.

samanyoluhaber.com
<< Önceki Haber Minik Lal'ın ikinci mektubu yolda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER